TUČA, DRAMA, PREOKRET: Čukarički i Vojvodina remizirali na Banovom Brdu, Lalatović ponovo u centru pažnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 21:53

TUČA, DRAMA, PREOKRET: Čukarički i Vojvodina remizirali na Banovom Brdu, Lalatović ponovo u centru pažnje

Fenomenalan meč u Beogradu.

Fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine odigrali su najzanimljiviju utakmicu 21. kola Superlige Srbije. Na Banovom brdu, po zaleđenom terenu, posle velike drame i preokreta - 3:3 (2:0).

Prvo poluvreme proteklo je u znaku "brđana". Domaći su do prednosti stigli u 5. minutu kada je Veljko Birmančević iskoristio lošu komunikaciju Slavka Bralića i golmana Nikole Simića. Čukarički je svoje vođstvo duplirao samo sedam minuta kasnije preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikole Ćirkovića.

"Stara dama" je bila na kolenima, ali jedan potez je sve promenio.

Naime, Srđan Mijalijović je u 47. minutu dobio drugi žuti karton i tako ostavio svoje saigrače na cedilu. Čitavo drugo poluvreme Vojvodina je imala igrača više, a četa Nenada Lalatovića je to znalački iskoristila. U razmaku od 60 sekundi, crveno-beli su stigli do izjednačenja. Miljan Vukadinović je u 63. minutu sa bele tačke savladao Nemanju Belića, a već u sledećem napadu Aranđel Stojković donosi veliku radost gostujućoj ekipi.

Za veliki preokret i euforiju kluba iz Novog Sada pobrinuo se Veljko Simić u 80. minutu. Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde se najbolje snažao u šesnaestercu Čukaričkog i udarcem iz neposredne blizine doneo veliki trijumf Vojvodini.

Međutim, drama je kulminirala u 98. minutu, kada je u poslednjem napadu veliki bod domaćima doneo Stefan Čolović.

Utakmica je opravdala epitet derbija kola, viđeno mnoštvo golova, ali i sukob igrača koji je Nenad Lalatović krajnjim naporom uspeo da smiri.

SUPERLIGA SRBIJE, 21. kolo:

Petak:

Napredak - Javor 1:1 (0:1)

(Bačanin 77. - Ostojić 11. autogol)

Proleter - Zlatibor 2:2 (2:2)

(Kovačević 4, Živojinović 31. - Vukić 9, Janjić 41.)

Spartak - OFK Bačka 1:0 (1:0)

(Furtula 40.)

TSC - Rad 0:0

Partizan - Novi Pazar 4:1 (0:0)

(L. Marković 54, Natho penal 61, Holender 64, Vlajković ag 88. - Aganspahić 76.)

Čukarički - Vojvodina 3:3 (2:0)

(Birmančević 5, Ćirković 12, Čolović 98  - Vukadinović penal 63, Stojković 64, Simić 80)

Subota:

Mačva - Metalac (13. 30)

Mladost - Radnik (13. 30)

Voždovac - Inđija (13. 30)

Radnički Niš - Crvena zvezda (15. 30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.