TSL: Efes ne da prvo mesto, +30 u Izmiru

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSL: Efes ne da prvo mesto, +30 u Izmiru

Anadolu Efes je na korak od toga da sa prvog mesta izbori plasman u plej-of turske Superlige.

Košarkaši Efesa slavili su u Izmiru protiv Pinar Karšijake sa 66:96 i tako napravili još jedan korak ka obezbeđivanju prvog mesta pred doigravanje.

Dobili su prvi kvartal sa 10 poena razlike, u drugom je Pinar zaigrao nešto bolje, ali je Efes na veliki odmor otišao sa 11 poena prednosti.

U trećem kvartalu su i prelomili susret u svoju korist izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ergina Atamana, na poslednju pauzu su otišli sa 22 poena viška, sve je postalo jasno i Izmiru.

Nisu puštali gas, pa su na kraju ostvarili trijumf od 30 razlike.

Pobednički sastav je sa 14 poena predvodio Šejn Larkin, po 13 su dodali Danston i Šanli, 12 je ubacio reprezentativac Srbije Vasa Micić (4as), dok je 10 dodao Moerman.

U poraženom sastavu 18 poena Henrija, 14 je dodao Asem Marei.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.