TSL: Bešiktaš se okliznuo u Konji

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSL: Bešiktaš se okliznuo u Konji

Aktuelni šampion Turske sve dalje od vrha tabele.

Fudbaleri Bešiktaša remizirali su sa ekipom Konjaspora, bilo je 1:1 (0:1) u Konji.

Poveli su favorizovani gosti, strelac je u 27. minutu bio iskusni Atiba Hačinson, na asistenciju Rajana Babela.

U nastavku, nakon 15 minuta igre, najbolji strelac Konje, Makedonac Adis Jahović, postiže svoj 15. gol ove sezone za 1:1.

Ispostavilo se da je Jahović postavio i konačan rezultat ovog susreta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bešiktaš je tako doživeo još jedan kiks u borbi za novu odbranu titule.

Treći su na tabeli nakon 22 odigrana susreta, zaostaju za vodećim Galatasarajom tri boda, a pritom imaju i utakmicu više. Konja tik iznad zone ispadanja, imaju isti broj kao i Antalija i dva više od Osmanlispora, koji tek igraju svoje mečeve 22. kola.

Treba napomenuti da u postavi Bešiktaša još jednom nije bilo srpskog reprezentativca Duška Tošića, koji se oporavlja od povrede ruke.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga 1: "Poker" Monaka protiv Dižona

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2018, 00:02

Fudbaleri Monaka slavili su na premijeri 26. kola francuskog šampionata...Aktuelni prvak Francuske slavio je na stadionu "Luj drugi" rezultatom 4:0 (1:0)...Poveli su u 13. minutu, strelac je bio bivši igrač Lacija Balde Keita, na asistenciju Sidibea...To je bilo sve od golova u prvih 45 minuta, da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.