TSC preživeo nalet dizelke u Pančevu

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 21:40

TSC preživeo nalet "dizelke" u Pančevu

Fudbaleri TSC-a slavili su trijumf u Pančevu protiv Železničara rezultatom 3:2 (2:0) u meču 22. kola Mozzartbet Superlige Srbije.

Svašta smo videli u ovom susretu pokraj Tamiša: poništeni gol, promašeni penal, pet golova, od čega nekoliko vrlo efektnih.

Na kraju je TSC izdržao nalet domaćeg tima, popularne "dizelke", nakon što je vodio sa 3:0.

Poveo je gost iz Bačke Topole u četvrtom minutu golom Aleksandra Ćirkovića, a dva minuta kasnije je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na drugoj strani poništen pogodak Eugenu Pavlovu zbog igranja rukom.

Aleksa Pejić je u 19. minutu doneo 0:2 TSC-u i to je bio rezultat prvog poluvremena.

Na startu drugog dela je dosuđen penal za Železničar koji je propustio Dario Grgić, a pet minuta kasnije je to kaznio Ćirković svojim drugim pogotkom za 0:3.

Mislili su svi na stadionu da je tu kraj, ali je domaćina u život vratio Strahinja Jovanović samo dva minuta kasnije vrlo lepim pogotkom sa ivice kaznenog prostora.

U 89. je 2:3 doneo Aleksandar Kahvić, ali uprkos sedam minuta nadoknade više nije bilo vremena za promenu rezultata i TSC je odneo sav plen kući.

Pančevci su ostali na pretposlednjem mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je TSC suvereno treći sa 46.

Ova dva rivala u narednom kolu će igrati protiv "večitih" – Železničar će gostovati Partizanu u Humskoj, a TSC će u Bačkoj Topoli dočekati Crvenu zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćirković vodio TSC do pobede u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2024

Fudbaleri TSC-a pobedili su danas na gostovanju u Pančevu ekipu Železničara rezultatom 3:2 (2:0) u utakmici 22. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.