TSC pikirao peto mesto u Superligi

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 23:34

TSC "pikirao" peto mesto u Superligi

Fudbaleri TSC-a rekli su da se nadaju da će protiv Mladosti u Lučanima ostvariti povoljan rezultat, važan u borbi za peto mesto u Superligi.

TSC će gostovati ekipi Mladosti u 33. kolu Superlige Srbije.

"Što se TSC-a tiče, zaista mislim da igramo dobro, iz meča u meč sve bolje i bolje, i da na svakoj utakmici stvaramo veliki broj šansi. Imamo veliko samopouzdanje koje smo i pokazali u poslednjoj utakmici sa četiri postignuta gola. Nadam se da ćemo se iz Lučana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vratiti neporaženi, sa dobrim rezultatom po nas", rekao je Nebojša Skopljak u najavi utakmice.

Govorio je i iskusni Janko Tumbasević.

"Očekuje nas drugačija i teža utakmica od prethodnih sa istim protivnikom, pogotovo što oni sigurno žele da pobegnu iz opasne zone i da opstanu u ligi, tako da je pred nama bez sumnje neizvesna utakmica", naveo je Janko Tumbasević.

Pomoćni trener Stefan Janković je kazao da ga raduju dobri rezultati TSC-a u prethodne dve utakmice.

"Ekipa je imala mirnu nedelju i priliku da se u dobrom raspoloženju pripremi za utakmicu u subotu. Ekipa Mladosti je ostvarila četiri uzastopne pobede, a u poslednjih sedam utakmica poraženi su samo od Crvene zvezde, što govori dovoljno o njima i njihovoj dobroj formi", kazao je Janković.

On je naveo da postoje odredjeni problemi kada je reč o sastavu, ali je siguran da će oni koji budu igrali pružiti dobru partiju.

"Naš cilj je da prvenstvo završimo što bolje plasirani. U ovom trenutku je najrealnije da to bude peto mesto i do kraja prvenstva ćemo se boriti za to", rekao je Janković.

Utakmica Mladost - TSC igraće se u subotu od 15.00 u Lučanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.