TSC očekuje pakao u Ligi Evrope

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 08:52

TSC očekuje "pakao" u Ligi Evrope

Fudbaleri TSC na surov način su se upoznali sa vrhom evropskog fudbala.

Izabranici Žarka Lazetića su i u drugom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona poraženi od Brage, ovoga puta sa 4:1.

To znači da će ove sezone nastupati u Ligi Evrope, što su ruku na srce i očekivali, posle informacije da će i portugalski tim biti rival na putu ka elitnom takmičenju.

Već su sada poznati rivali ekipe TSC u grupnoj fazi Lige Evrope, ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sigurno to je da će se ekipa iz Bačke Topole naći u četvrtom šeširu.

Dok bi raspored ostalih trebalo da izgleda ovako:

U prvom šeširu znamo sedam od osam mogućih timova i to su za sada Vest Hem, Liverpul, Roma, Viljareal, Bajer Leverkuzen, Atalanta i Sporting iz Lisabona. Iz kvalifikacija je najrealnije da dođe Ajaks.

Projektovani drugi šešir donosi timove kao što su: Slavija Prag, Ren (sigurno), PSV, Olimpijakos, Real Betis (sigurno), LASK, Olimpik Marsej i Karabag.

Zatim, u trećem šeširu mogli bi da se nađu timovi poput Slovana, Moldea, Brajtona (sigurno), Šerifa, Union Sen Žiloa, Rojal Antverpena, Frajburga (sigurno) i Sparte iz Praga.

Četvrti šešir je do pola ispunjen ekipama Šturma iz Graca, Tuluza, TSC i Serveta, a čekaju se još potencijalno Makabi iz Haife, Žalgiris, Panatinaikos i Rakov.

Svakako, ovo su ekipe koje klub iz Bačke Topole uopšte ne zanimaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.