TSC napada sedmu pobedu u nizu

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSC napada sedmu pobedu u nizu

Prvotimci lidera Prve lige Srbije Miloš Milisavljević i Dejan Milićević nadaju se novom trijumfu, sedmom u nizu koji bi TSC približio osvajanju prvog mesta u preliminarnom delu prvenstva.

Pretposlednju utakmicu preliminarnog dela Prve lige Srbije fudbaleri TSC-a odigraće u Senti na terenu koji u tekućoj sezoni koriste kao domaći zbog radova na stadionu u Bačkoj Topoli.

U sredu će u Senti gostovati ekipa Bežanije, a prvotimci TSC-a veruju da će ekipa uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zabeleži nova tri boda i zadržli lidersku poziciju na tabeli.

"Pokušaćemo da ponovimo igru iz prethodnih utakmica, jer je to model po kome želimo i dalje da igramo i pobeda neće izostati", rekao je Miloš Milisavljević.

Sa saigračem se slaže i centralni vezni Dejan Milićević.

"U goste nam stiže ekipa koja se bori za plej-of, čeka nas teška utakmica, ali verujemo u sebe, znamo koji nam je cilj, kvalitetnija smo ekipa i to ćemo pokazati i na terenu", kazao je Milićević.

TSC je prethodnog vikenda slavio u Novom Pazaru (0:1), a ukoliko u sredu savlada Bežaniju vezaće sedam uzastopnih pobeda u Prvoj ligi Srbije.

Prvoligaš iz Bačke Topole dva kola pre kraja zauzima prvo mesto na tabeli (62) sa tri boda više od drugoplasiranog Javor Matisa.

Utakmica 29. kola Prve lige Srbije između TSC-a i Bežanije igra se u sredu od 15 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pazarci "pecaju" tri boda kraj Tise

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019

Pokušaće fudbaleri Novog Pazara da iznenade OFK Bečej 1918 na sutrašnjem gostovanju i osvoje važna tri boda u borbi za opstanak...Trener fudbalera Novog Pazara Neško Milovanović rekao je danas da veruje da će se njegova ekipa oporaviti od poslednjeg poraza od TSC-a (0:1) i da će u utakmici 29....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.