TSC igra meč drugog Superlige kola u četvrtak

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 21:38

TSC igra meč drugog Superlige kola u četvrtak

Određeni su termini utakmica drugog kola Superlige Srbije.

Kolo će krenuti već u četvrtak 6. avgusta, tada je od 17,55 časova zakazan susret između Radničkog iz Niša i TSC-a.

Inače, ovaj susret se igra baš tog dana jer su čelnici takmičenja izašli u susret ekipi iz Bačke Topole, koja je želela da se meč odigra što ranije.

Naravno sve to kako bi što spremniji dočekali važnu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Brage, koja je na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << programu 8. ili 9. avgusta u Portugalu.

Tako u petak neće biti mečeva, ali će se zato igrati od subote do ponedeljka.

U subotu 8. avgusta od 18 časova, Železničar iz Pančeva debituje u Superligi pred svojim navijačima, protiv Mladosti iz Lučana.

U isto vreme igraju i Javor i Novi Pazar u Ivanjici, dok će Crvena zvezda opet biti domaćin, ovoga puta od 20.05 časova ekipi kruševačkog Napretka.

Radnički iz Kragujevca i Čukarički igraju u nedelju od 17, dva sata kasnije sastaju se Vojvodina i Partizan u derbiju kola, a od 21.05 IMT i Voždovac.

Kolo se završava u ponedeljak duelom u Surdulici između Radnika i Spartaka, meč počinje u 18 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.