Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 20:11

TSC i Čuka bez municije, Spartak preuzeo četvrto mesto

Metalac i Radnik nastavili serije bez poraza

Prošla je skoro trećina domaćeg prvenstva, a Čukarički i TSC Bačka zauzimaju devetu, odnosno desetu poziciju na tabeli Superlige.

Rezultat koji svakako ne može da zadovolji nikoga u dva ambiciozna kluba koji su imali planove da se plasiraju u Evropu. A da su oba tima ispod željenog nivoa igara, pokazao je i današnji meč u Senti. Mršavi remi bez golova (0:0), svakako nije ishod koji se očekivao od ekipa koje spadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << među retke u našem prvenstvu, a da neguju ofanzivan stil fudbala i umeju da igraju na gol više.

Slađi bod je svakako pripao gostima koji su u poslednje vreme u slaboj formi i doputovali su na sever Srbije posle dva vezana poraza nakon odlaska trenera Veselinovića. Makar su prekinuli taj negativan trend. Bod u gostima protiv TSC-a je uspeh za većinu timova u ligi. Problem za Brđane je što je ovo bilo treće od poslednja četiri gostovanja na kojima nisu dali gol. A danas nisu ni imali mnogo šansi. Tek jedan šut u okvir gola...

I dok TSC kašljuca, komšije iz Subotice nastavljaju da nižu pobede i bodove. Mlada ekipa Vlada Gaćinovića je danas opet preuzela četvrto mesto na tabeli od Proletera i diše za vrat Parztizanu sa samo bodom zaosastka. Spartak je minimalcem savladao neugodnu Mladost iz Lučana, a strelac jedinog gola je bio vezista Milan Marčić na početku drugog poluvremena.

Podela plena je viđena i u Gornjem Milanovcu. Metalac i Radnik su odirgali 1:1. Utisak je da odgovara i jednima, i drugima. Metalcu je ovo bila peta utakmica u nizu bez poraza, Radniku četvrta posle tri pobede u nizu. Gosti sa juga Srbije su poveli golom Makarića iz penala u 19. minutu, ali je Arambašić spasao Metalac poraza pogotkom u 76. minutu.

SUPERLIGA - 12. KOLO

Nedelja

Novi Pazar – Rad 2:1 (2:1)

/Nikčević 28, Sise 43 – Sise ag 40/

OFK Bačka – Inđija 1:2 (1:1)

/Zličić 42 – Nešković 33, Obradović 67/

Zlatibor – Vojvodina 0:2 (0:0)

/Drinčić 57, Andrić 77/

Proleter NS - Voždovac 1:1 (1:0)

/Leandro 5 - Stoisavljević 89/

Mačva - Napredak 1:2 (0:2)

/Pejović 58 - Mijić 12, 30pen/

Crvena zvezda - Javor 0:0

Ponedeljak

TSC - Čukarički 0:0

Metalac - Radnik 1:1 (0:1)

/Arambašić 76 - Makarić 19 penal/

Radnički - Partizan 1:0 (0:0)

/Pantelić 78/

Spartak - Mladost 1:0 (0:0)

/Marčič 52/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.