TSC SE SPREMA ZA VELIKO SLAVLJE: Pogledajte kako će izgledati NOVI STADION (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 14:08

TSC SE SPREMA ZA VELIKO SLAVLJE: Pogledajte kako će izgledati NOVI STADION (FOTO)

Po svim standardima.

Jedan od najperspektivnijih srpskih klubova TSC iz Bačke Topole, ove sezone igra svoje utakmice na stadionu u Senti, razlog je što se u Bačkoj Topoli gradi novi stadion koji će, sudeći po fotografijama, uskoro biti završen.

Uprkos brojnim  kadrovskim problemima, Liverpul niže dobre rezutate, a večeras (20.15) stiže Vulverhempton, koji je u usponu forme. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Liverpul - Vulverhempton.

Stadion koji se gradi imaće kapacitet preko 4000 sedećih mesta, a ispunjavaće sve zahteve UEFA.

Oko stadiona biće izgrađen i hotel.

Klub je objavio fotografiju iz Bačke Topole, iz vazduha je snimljena aktuelna situacija kada je gradnja stadiona u pitanju, videćete da se prilično odmaklo i da će Srbija dobiti novu fudbalskog lepotana među stadionima.

Објава коју дели FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.