Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROFEJ: Srbija ‘izrešetala’ pancere i osvojila Superkup!

U poslednjem 3. kolu DBB Superkupa koji se igra u Nemačkoj, Srbija je demolirala domaćina 87:56 (27:17, 17:17, 19:6, 24:16).

Srbija je osvojila novi trofej. Posle ‘Trofeja Beograda’, ‘orlovi’ su slavili i na DBB Superkupu u Nemačkoj. Naš tim je u prva dva kola savladao Poljsku i Rusiju, a na kraju je ceh platila Nemačka 87:56 .
Naš tim je vodio od početka do kraja utakmice. Već prvu četvrtinu je rešio u svoju korist 27:17. ‘Panceri’ su uspeli četi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Aleksandra Đorđevića da pariraju samo u drugom periodu koji je završen 17:17. Ubrzo je naš tim ponovo izdominirao i rasturio rivala sa ‘plus 31’ – 87:56.
‘Orlove’ je do trijumfa vodio Stefan Birčević sa 21 poenom, Vladimir Štimac je dodao 20 poena, a Milan Mačvan 12 koševa. Za naš tim nisu igrali Miloš Teodosić, Nemanja Nedović, Stefan Jović, Branko Lazić i Boban Marjanović.
Srbiji je sada ostalo da odigra još Akropolis kup u Grčkoj gde će joj rivali biti Italija, Gruzija i domaćin. ‘Orlovi’ ne znaju za sada za poraz na pripremama.
The post TROFEJ: Srbija ‘izrešetala’ pancere i osvojila Superkup! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.