TRN U OKU: Vlahović na meti kritika i kad meč gleda sa tribina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:07

TRN U OKU: Vlahović na meti kritika i kad meč gleda sa tribina (FOTO)

Juventus ostao bez finala.

Juventus će definitivno ovu sezonu okončati bez trofeja. Poslednja šansa za Staru damu bio je Kup Italije, ali su crno-beli eliminisani od Torina.

Posle 1:1 u prvom meču, Inter je u revanšu slavio sa 1:0 i plasirao se u finale gde će igrati protiv Fiorentine ili Kremonezea

Iako zbog povrede nije igrao u revanšu Dušan Vlahović se našao ponovo u centru pažnje, ali i na meti kritika.

Srpski napadač je meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posmatrao sa tribina zbog povrede članka, ali ni to nije sprečilo navijače tima iz Torina da baš u njemu nađu krivca.

Објава коју дели dv9 (@vlahovicevaa9)

Navodno im je zasmetala ravnodušnost Vlahovića zbog eliminacije u duelu sa velikim rivalom.

- Na društvenim mrežama je bilo navijača koji su primetili Vlahovićev stav na tribinama, poprilično blag, uprkos eliminaciji Juventusa. Imao i onih koji su očekivali drugačiju reakciju, možda i ljutnju, ali svakako ne ovakvu tihu. Srbin se uzdržao, za mnoge čak i previše, ostavljajući utisak nezainteresovanosti - prenosi "Korijere delo sport.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.