Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRL: Radnički izgubio u Herceg Novom

Novljani su od prve četvrtine preuzeli vođstvo i nisu ga ispuštali do samogkraja jedino što se razlikovalo je to koliko je ono bilo, a kretalo se od dva do četiri pogotka.

Najefikasniji sa tri pogotka u redovima Jadrana bio je Sarić, dva je dodao Moskov, a po jednom su se u strelce upisali Sekulić, Vidović, Latinović, Drašković i Pješivac. Kod Radničkog je Vrlić i Trajković po dva puta su bili precizni, a Marković, Miličić, Vrlić, Joksimović i Petković su postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << po jedan gol.
Jadran se ovom pobedom bodovno izjednačio sa Radničkim odnosno oba tima imaju po 15 poena na trećoj i četvrtoj poziciji koju mogu da im ugroze Mladost koja ima 13 i Crvena zvezda koja je skupila 10 bodova. Moranar je sedmi na tabeli sa devet poena,a poslednji je Partizan sa svega sedam. Na čelu je Primorje koje je skupilo 31 bod, a sledi Jug sa 28.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog poraženi u Herceg Novom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2015

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog izgubili su večeras u Herceg Novom od ekipe domaćeg Jadrana sa 10:8 (3:1, 2:2, 2:2, 3:3), u utakmici grupe za prvaka regionalne Triglav lige...Kragujevčani su pretrpeli četvrti poraz, dok je Jadran zabeležio petu pobedu u susretu direktnih konkurenata za treće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.