TRKA SE NASTAVLJA: Ivić PRESKOČIO Veljka! Stršljeni UBEDLJIVIJI neko ikada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 19:11

TRKA SE NASTAVLJA: Ivić PRESKOČIO Veljka! Stršljeni UBEDLJIVIJI neko ikada!

Srpski menadžer radi sjajan posao.

Fudbaleri Votforda nastavljaju sa sjajnim partijama u novoj sezoni. Četa Vladimira Ivića je najboljom igrom od starta Čempionšipa deklasirala Preston sa 4:1, u najubedljivijem izdanju do sada.

Nijednog trenutka nije se postavljalo pitanje pobednika. Stršljenovi su poveli već u 9. minutu golom Kvina, dok je početkom drugog poluvremena Kini iz penala (52.) udvostručio prednost Votforda.

Nadu prestonu vratio je Barkuzen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri minuta kasnije, ali je već u 58. Šaloba ponovo doneo Ivićevom timu dva gola viška - 3:1. Tačku na trijumf Votforda stavio je Žoao Pedro, Brazilac je u 74. minutu bio precizan, postavivši konačan rezultat.

Ovom pobedom, Stršljenovi su se vratili na treću poziciju, preskočivši Reding. Naime, izabranici Vladimira Ivića imaju isti broj bodova kao tim Veljka Paunovića.

Oba kluba sakupila su po 26 poena, ali je ekipa sa "Vikaridža" u prednosti zbog bolje gol razlike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.