TRKA OKO DRAGOVIĆA: Dva evropska velikana kapitenu Zvezde NUDE MILIONE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 17:42

TRKA OKO DRAGOVIĆA: Dva evropska velikana kapitenu Zvezde NUDE MILIONE!

Može da bira...

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović velika je želja Olimpijakosa u ovom prelaznom roku, prenosi grčka "Gazeta".

Sve je u Pireju spremno za dolazak Davida Karma na pozajmicu iz Porta. Uslovi oko pozajmice do kraja sezone su dogovoreni, radi se o 400.000 evra, uz mogućnost trajne kupovine na leto za oko 15.000.000. Ipak, portugalski tim još uvek nije dao zeleno svetlo za realizaciju transfera.

Zbog toga su pronašli alterantivu za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega. Radi se o iskusnom kapiten Crvene zvezde Dragoviću.

Nije samo grčki velikan zainteresovan za usluge dugogišnjeg reprezentativca Austrije.

Stameni štoper koji je tokom karijere nastupao za Austriju iz Beča, Bazel, Lester i Bajer Leverkuzen, želja je i Bešiktaša.

Crno-beli iz Istanbula ponudili su srpskom šampionu obeštećenje u iznosu od 700.000 evra, a štoperU ugovor na godinu i po dana i platu od 1.200.000 evra po sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.