TRISTAN U PRVOJ PETORCI: Vukčević solidan u porazu Vizardsa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 09:06

TRISTAN U PRVOJ PETORCI: Vukčević solidan u porazu Vizardsa (VIDEO)

Igrao je 22 minuta.

Indijana Pejsersi su pobedili Vašington Vizardse u letnjoj NBA ligi rezultatom 91:83 u Juti, a košarkaš Partizana Tristan Vukčević zabeležio je svoje prve minute za tim iz glavnog grada Amerike.

Vukčević je bio u startnoj postavi, dobio 22 minuta i za to vreme upisao devet poena, šest skokova i tri ukradene lopte i jednu blokadu.

Džoni Dejvis je sa 17 poena bio najefikasniji igrač Vizardsa, a Patrik Boldvin ga je ispratio sa 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poena, dok su više od Vukčevića imali još samo Ksejvijer Kuks i Rajan Rolins, po 11.

Kod pobednika sa 27 poena briljirao je Benedikt Maturin uz 21 poen i 14 skokova Ajzee Džeksona, dok je Endru Nembhard postigao 14 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.