TRIPL DABL MAŠINA ZA CENTRA: Nikola umesto Rasela Vestbruka stiže kod Lebrona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 14:12

TRIPL DABL MAŠINA ZA CENTRA: Nikola umesto Rasela Vestbruka stiže kod Lebrona

Tek su 12. na zapadu.

Los Anđeles Lejkersi su u nezavidnoj poziciji ove sezone. Tek su 12. na tabeli na Zapadu i zato očajnički žele da nešto promene u timu.

Žele trejd sa sa Čikago Bulsima, a ukoliko do dogovora dođe, saigrač Lebrona Džejmsa u period koji sledi, postao bi Nikola Vučević, javlja ESPN.

Lakers and Bulls had discussions on a trade that would send Russ and two 1st-round picks for DeMar DeRozan and Nikola Vucevic 👀 pic.twitter.com/RlQfnbF1j1
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— LakeShowYo (@LakeShowYo) December 3, 2022

Ponuda glasi, u Čikago bi došao Rasel Vestbruk, te pikovi prve runde 2027. i 2029. godine, dok bi se u Lejkerse preselili Vučević i Demar Derozan.

Inače rasel Vestbruk je čovek sa najviše tripl-dabl učinaka u istoriji NBA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.