TRINKIJERI TUŽIO PARTIZAN: Italijan zahteva da mu se isplati i AKTUELNA SEZONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 16:23

TRINKIJERI TUŽIO PARTIZAN: Italijan zahteva da mu se isplati i AKTUELNA SEZONA!

Ide se na sud?

Beogradski Partizan je poslednjih nedelja na jako lošem glasu, što se rezultatskog dela tiča. Crno-beli su u subotu poraženi od ekipa Zadra u ABA ligi, povredio se Rade Zagorac a pred njima je jako važan duel Evrokupa u kome bi pobedom obezbedili plasman u TOP 8 fazu ovog takmičanja. Međutim crno-bele potresa još jedna loša vest koja se tiče finansijske situacije. Naime, kako nezvanično saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mozzart sport, bivši trener Partizana, Italijan, Andrea Trinkijeri je od uprave crno-belih podneo je tužbu protiv beogradskog kluba.

Kako dalje prenosi Mozzart Sport, aktuelni trener Bajerna podneo je tužbu protiv Partizana za isplatu razlike u ugovoru koja je nastalala zbog različitog tumačenja preporuke Evrolige (organizatora Evrolige i Evrkupa) da se primanja igrača i članova stručnog štaba u poslednja dva meseca prošle sezone revidiraju s obzirom na to da se nisu igrala takmičenja zbog pandemije korona virusa.

Ali, Trinkijeri se ne zadovoljava time, već u tužbi zahteva i naplatu kompletne aktuelne sezone u kojoj je trener drugog kluba, minhenskog Bajerna.

Atletiko posustaje, kao i Viljareal. Na Madrigalu Atletiko nije slavio od 2015. Dvojka se večeras (21.00) plaća sa 2,60, opcija je i tip 2-3 gola za 1,95. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Viljareal – Atletiko Madrid.

Italijanski stručnjak je u Partizan stigao u novembru 2018. godine. Tada je s njim došao i Vlado Šćepanović kao prvi asistent u stručnom štabu. U sezoni 2018/19 Partizan je s Trinkijerijem na klupi uzeo Kup Radivoja Koraća, a bio je i polufinalista ABA lige, odnosno finalista Superlige.

Sezona 2019/20 je za crno-bele imala potencijal da bude istorijska. Partizan je imao obezbeđeno prvo mesto u ABA ligi, ali i prednost domaćeg terena u Evrokupu do kraja takmičenja, a u rukama i pehare za osvajače ABA Superkupa i Kupa Radivoja Koraća. Ali, onda se desila pandemija korona virusa i sezona je prekinuta.

Trinkijeri je zatim odlučio da prihvati ponudu Bajerna i saradnja između beogradskog kluba i Italijana je okončana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA MUKA ZA PARTIZAN: Trinkijeri tužio klub, traži novac i za ovu sezonu!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2021

Bivši trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri tužio je klub iz Humske za određenu sumu novca iz ugovora za prethodnu sezonu, ali traži novac i za aktuelnu sezonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.