TRINKIJERI PRED ZVEZDU: Italijan PRIČAO o zdravstvenim problemima, ali i kvalitetu crveno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINKIJERI PRED ZVEZDU: Italijan PRIČAO o zdravstvenim problemima, ali i kvalitetu crveno-belih (FOTO)

Meč se igra u subotu od 19 sati.

Košarkaši Partizana sastaće se sa Crvenom zvezdom u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige u suboru od 19 časova. Crveno-beli će biti domaćini u prvom duelu, a strateg crno-belih Andrea Trinkijeri, pričao je o iskušenjima u polufinalu koje očekuje njega i njegov tim.

- Derbi je posebna utakmica, derbi u plej-ofu je još posebnija utakmica. Tri puta smo se već našli na terenu i tri potpuno drugačije utakmice smo odigrali. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Očekujem još jednu drugačiju. Kako? Ne znam, ali drugačiju. Gledam ekipu svaki dan i osećam da smo rasterećeniji od Zvezde, jer ova polufinala ABA je jedna stanica za nas. To su moji igrači shvatili, to ćemo gledati sa štopericom za novu stanicu. A Zvezda je pred finišem, napravili su ekipu da se odmah vrate u Evroligu. Fantastična ekipa, dugo nisam video toliko talenta u nekoj ABA ekipi, pa su doveli još jednog igrača pred plej-of. Oni su favoriti, realno favoriti. Za mene su za nijansu veći favoriti od Budućnosti, jer su mogli da tempiraju formu i nisu imali povrede.

- To su različiti nivoi. Mi smo imali poslednje teške četiri nedelje, više su bili lekari na terenu nego igrači. Ali, gledam moju ekipu i lepo je ono što vidim. Ne damo se, znamo za šta se igra. Mene su naučili da uvek poštujem suparnika, znamo šta može, ali idemo, nema tu serija, jedna utakmica, prva utakmica, nema tu puno priče- rekao je Trinkijeri.

Zdravstvena situacija nije idealna, ali trener, kao i uvek, nije želeo da priča o tome.

- Dali smo sve od sebe i igrači i stručni štab da ih vratimo. Nismo imali mnogo sreće, ali za te utakmice trebaju detalji, talenat, sreća, snaga. Videćemo ko može, a kome treba još vremena da se vrati u top formu. Mi grobari smo naučili na teške momente. Nije sad vreme da se okrenem i gledam šta je bilo. Ovo je bio najveći izazov moje karijere. Gde smo počeli, koji su uslovi, koji su protivnici...Ne znam šta će sutra biti, ne igram sportsku prognozu, ali ja sam ponosan trener Partizana- ističe strateg crno-belih.

- Dali smo sve od sebe, neki put je bilo dovoljno, neki put nije. Kao kad imaš auto godinama u garaži, pa okreneš ključ, pa kreneš malo napred. Mi svaki dan idemo malo na bolje. Ovo je stanica, važna stanica, ali samo stanica-  rekao je Trinkijeri.

Italijan je zatim nastavio o snagama crveno-belih pred subotnji duel.

- Nisam shvatio u Srbiji zašto...Gledam utakmice, njihov 'gejmčejndžer' je Filip Čović. Šta ćeš bolje od drugog plejmejkera? Ne znam zašto mu to niko ne govori- rekao je trener.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda.

Gracias 2018 por haberme hecho tan feliz ❤️✨ Mis mejores deseos para todos vosotros... 🌍

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Dec 31, 2018 at 12:56am PST

Sundays are always better with @aloyoga 🧘‍♀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Nov 11, 2018 at 12:30pm PST

“Vive la vida con quien te dé la vida”. Frida Kahlo Feliz día ❣️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 8, 2018 at 4:57am PDT

Ayer mientras me preparaba para asistir al evento organizado por @voguespain y @nivea_es Gracias a la artista @vickymarcosg por maquillarme y peinarme. ❤ @yslbeauty FELIZ FIN DE SEMANA ☀️ 💋

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on May 18, 2018 at 4:06am PDT

G o o d v i b e s ☯️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 1, 2017 at 9:17am PDT

...Amante de una sonrisa y de las miradas sin explicación... 💌🔄 #QueMeGusta #unrayodesol G o o d n I g h t ☪

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 29, 2016 at 11:22am PDT

HAPPY IS THE NEW RICH ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jul 5, 2016 at 11:18am PDT

Decisiones permanentes por emociones temporales 🚫🚫🚫🚫🚫🚫 #i #miss #you #o .........Cuando te permites lo que mereces, atraes lo que necesitas ............🙋🙋🙋🙋🙋 #lol

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Oct 21, 2015 at 12:43pm PDT

Viva la vida, viviendo la vida, vive la vida!! 💘 #Más #que # Feliz #Love #Summer #Ibiza #vidita #❤

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jun 25, 2015 at 10:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.