TRINKIJERI NE ZNA KAD JE DOSTA: Može li Bajern da SRUŠI i Panatinaikos usred Atine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 11:32

TRINKIJERI NE ZNA KAD JE DOSTA: Može li Bajern da SRUŠI i Panatinaikos usred Atine

Atinjani u vleikoj krizi.

Nema dileme da su košarkaši Bajerna najprijatnije iznenađenje Evrolige. Četa Andree Trinkijerija ima skor 7-3, a pri tom je nanizala nekoliko velikih skalpova.

Tim iz Minehena nema velikih zvezda u svom timu, ali ima odličnu timsku hemiju, igraju disciplinovano i kolektivno što daje odlične rezultate. Prvi među jednakima je srpski reprezentativac Vladimir Lučić koji igra sezonu života, a dokaz su MVP nagrade koje mu pristižu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skoro posle svake utakmice.

Zahuktali Bavarci stižu na megdan u okviru 11. kola Evrolige posustalom Panatinaikosu. Zeleni iz Atine igraju očajno imaju skor 2-6, a u seriji su od četiri vezana neuspeha.

Andrea Trinikeri sjajno „gura“ s Bajernom u Evroligi, a vačeras (20.00) ima priliku da protiv Panatinaikosa u Atini zabeleži osmu pobedu u 11. utakmici. Kvota na dvojku je 2,15, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos – Bajern.

Srpski as u redovima Panatinaikosa Nemanja Nedović ima problema sa povredama, ali kad je fit najbolji je u redovima Atinjana kojima očajnički trebaju pobede.

Nema dileme da nas u dvorani OAKA očekuje uzbudljiv duel u kome će Bajern nastaviti sa pobedama ili će PAO prekinuti gubitničku seriju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.