Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRILER U MADRIDU: CR7 poručio: “Ili on ili ja!” Perez zakazao konferenciju za medije, a Anćeloti se nudi…

Od poraza od Barselone bilo je vrlo zanimljivo i dinamično u Madridu, a epilog trenerske ‘sapunice’ bismo mogli da dobijemo već večeras.

Kako prenosi španski ‘As’, najbolji fudbaler tima Kristijano Ronaldo je ušao u kancelariju Florentina Pereza za ultimatumom. Poručio je predsedniku kluba da ne želi da ostane u Realu ukoliko će na mestu trenera i dalje biti Rafael Benitez.
Prethodnih dana se kroz medije provlačili natpisi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da će i jedan i drugi završiti odiseju u Madridu, pa je zbog toga Florentino Perez zakazao za večeras konferenciju za medije od 19:30h, a tema okupljanja još uvek nije poznata.
Tada bi trebale da budu poznatije mnoge stvari, a kako se veruje da CR7 ima mnogo veći uticaj, reklo bi se da su dani Rafe Beniteza na ‘Santjago Bernabeu’ odbrojani.
Kao njegovi naslednici već su se spominjali Zinedin Zidan, koji se ipak izjasnio da je prerano za preuzimanje takve uloge, ali i Karlo Anćeloti koji ne bi imao ništa protiv povratka u ‘kraljevski klub’.
– Kriza u Realu? Moramo biti umereniji u takvim izjavama, igrači Reala imaju moć da sve preokrenu, tek je početak. Real jeste poražen od veoma jake Barselone. Benitez? Teško je govoriti nešto o tome kada niste u klubu. što se tiče navodne svađe između Ronalda i Beniteza, pričao sam pre nekoliko dana sa Ronaldom, nikakvog sukoba nije bilo – rekao je Anćeloti, a onda se i izjasnio o šansama da se vrati na ‘Bernabeu’:
– Da počnem ponovo u Real Madridu nakon godinu dana? Zašto da ne. U suprotnom, mogu da preuzmem PSŽ ili Čelsi – ambiciozno će Anćeloti.
Rasplet se očekuje večeras, negde u vreme Dnevnika…
The post TRILER U MADRIDU: CR7 poručio: “Ili on ili ja!” Perez zakazao konferenciju za medije, a Anćeloti se nudi… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPSTAO, MAKAR ZA SADA: Perez pružio podršku Benitezu

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015

Kako u Španiji tako i u celom svetu nestrpljivo se čekalo obraćanje predsednika Reala Florentina Pereza nakon što je tokom popodneva zasedala uprava kluba, a sve povodom ubedljivog poraza od Barselone u prethodnom kolu Primere.. . Glavna tema tog sastanka bila je rasprava o budućnosti trenera Rafaela...

Nastavak na HotSport.rs...

POTRESI U REALU Perez uzeo metlu, Ronaldo na izlazim vratima Madridu

Izvor: Blic, 24.Nov.2015, 10:49

Rafa Benitez je ostao trener Reala iz Madrida.. Da li to automatski znači i da najbolji igrač “kraljevića” Kristijano Ronaldo odlazi iz kluba? Kako sada stvari stoje Portuglac će zajedno sa Benzemom već na zimu napustit “kraljeviće”...Van Gal zadovoljno trlja ruke, a Di Marija na društvenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.