TRI MILIONA EVRA ILI NIŠTA OD POSLA: Da li Zvezda ostaje bez još jednog stranca

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 10:48

TRI MILIONA EVRA ILI NIŠTA OD POSLA: Da li Zvezda ostaje bez još jednog stranca

Moraće da odreše kesu.

Već se pojavila informacija da fudbalera Crvene zvezde Matea Garsiju želi solunski Aris, a sada se javio još jedan klub iz države u kojoj je Argentinac već igrao - Grčke. Navodno, AEK iz Atine, čiji je direktor Ilija Ivić, navodno je zagrizao za Zvezdinog ofanzivnog veznjaka, koga ceni još iz vremena dok je ovaj nastupao upravo za Aris.

Međutim, i pored velike želje da ga dovede, Ivić će morati da "odreši" kesu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto prema navodima grčkih i srpskih medija, Zvezda nije spremna da ga pusti za manje od 3.000.000 evra.

Podsetimo, prethodnog leta ga je španskom drugoligašu Las Palmasu tim iz Ljutice Bogdana platio 2.000.000 evra, pa Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić ipak žele da povrate tu cifru, plus platu koju su mu davali ovih skoro punih godinu dana.

Sada je već jasno da Aris neće moći da plati tih 3.000.000, ali to ne znači da je i AEK platežno nesposoban za tako nešto, pa se može očekivati i da pristane na ovu cifru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.