TRESE SE SERIJA A: Srpski napadač u italijanskom velikanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 12:28

TRESE SE SERIJA A: Srpski napadač u italijanskom velikanu!

Ide se ka tome.

Predsednik Fudbalskog kluba Verona Mauricio Seti otkrio je u intervjuu za ,,Tutomerkato“ da je zainteresovan za dvojicu fudbalera Fiorentine.

Kako je rekao Seti, on je već kontaktirao ,,Violu“ kako bi se raspitao za usluge srpskog napadača Dušana Vlahovića i vezistu Marka Benasija.

Utakmicom Arsenal - Liverpul (17.30) na Vembliju u okviru Superkupa Engleske (Komjuniti šild) zvanično se otvara nova sezona u Engleskoj. Šampion je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naravno, favorit s kvotom 1,75, dok je kvota na Arsenal 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Arsenal - Liverpul.

– Razgovarali smo na tu temu. Imamo odličan odnos sa Fiorentinom. Ukoliko ih budu pustili u drugi klub, postoji naše veliko interesovanje – rekao je Seti.

Ukoliko do dolaska Vlahovića u Veronu dođe, on će se pridružiti Darku Lazoviću, koji je standardan u redovima žuto-plavih i prošle sezone nastupio je na svakoj prvenstvenoj utakmici.

Kada je reč o Vlahoviću, dobijao je mladi napadač minute u minuloj sezoni i nastupio na 30 mečeva u Seriji A. Za to vreme, postigao je šest pogodaka, ali Fiorentina, navodno želi produktivnijeg špica za narednu kampanju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.