Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE ‘RAJKO MITIĆ’: Novi ‘evrogol’ Kange, ma projektil! (VIDEO)

Crveno-beli su uspeli da stignu veoma brzo do izjednačenja.
Nije puno vremena trebalo Geloru Kangi da uradi nešto slično onome iz duela sa moskovskim Spartakom.
Ponovo je u veoma bitnom momentu Gabonac zablistao i na veoma efektan način savladao golmana Krznarića koji nije imao šanse da spreči udarac Kange.
Dovoljno jako i precizno je gađao gabonski reprezentativac koji beleži sve bolje nastupe u drugom delu sezone.
Prednost je domaćinu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << doneo u poslednjem minutu prvog poluvremena doneo Milosavljević, da bi agresivnijom igrom od samog starta drugog Zvezda došla do izjednačenja.

(Izvor: YouTube/Magic Moment)
The post TRESE SE ‘RAJKO MITIĆ’: Novi ‘evrogol’ Kange, ma projektil! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezdin 'blitzkrieg' - Preokret za sedam minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2017

Fudbaleri Crvene zvezde preokrenuli su rezultat u duelu sa lučanskom Mladosti posle samo sedam minuta igre u nastavku meča. Dodatni problem za Lučance crveni karton Andrića...Reprezentativac Gabona doneo je izjednačenje crveno-belima u meču sa lučanskom Mladosti već u prvom minutu nastavka utakmice...Da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.