TRESE SE OSTRVO! Vardi najavio ODLAZAK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE OSTRVO! Vardi najavio ODLAZAK! (FOTO)

Prelomio.

Napadač Lestera i fudbalske reprezentacije Engleske Džejmi Vardi objavio je da više neće igrati za nacionalni tim. Odluku o povlačenju iz Gordog Albiona saopštio je selektoru Geretu Sautgejtu da će u januaru napuniti 32 godine i da želi više vremena da provede sa svojom porodicom.

NEOČEKIVANI POTEZ ĐORĐEVIĆA: Ovog igrača je oslobodio obaveza u reprezentaciji (FOTO)

DAMA NAMUČILA ASOVE: UEFA proglasila NAJLEPŠI gol u 2018. godini! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

PREDSEDNIK UEFA PRIZNAO: Srbija OŠTEĆENA na Mondijalu u Rusiji! (FOTO)

Uticaj na ovakvu odluku bila je i mala minutaža u dresu Engleske, jer je Vardi u prethodne 26 utakmice retko dobijao priliku u jakoj konkurenciji.

Golgeter Lestera je prelomio odmah posle završetka Mondijala, na kome je selekcija Tri lava zauzela četvrtu poziciju.

Džejmi je, međutim, poručio Sautgejtu da će, ukoliko dođe do deficita igrača na ovoj poziciji, zbog povreda ili otkaza, priskočiti da pomogne reprezentaciji i ponovo zaigra za nacionalni tim.

- Da budem iskren, već neko vreme mi je to na pameti. Neću postati mlađi, a vidite i da šef želi mlađu ekipu. Na kraju, donelo nam je to mnogo na Mundijalu, igrali smo polufinale, izjednačili naš najbolji rezultat na svetskim prvenstvima van Engleske. Tako sam samo rekao Geretu da je najbolje da me ubuduće ne zove, nego da usmeri pažnju na mlade momke za koje misli da imaju kvalitet, da počne da ih uzgaja i napravi u reprezentativne igrače - istakao je Vardi ostrvskim medijima.

Vardijevim putem pošao je i Geri Kejhil, koji se posle osam godina igranja u reprezentaciji Engleske oprostio sa 61 mečom u nogama.

- Izuzetno sam ponosan na ovih 61 utakmica, nekoliko puta sam bio i kapiten što je bila neverovatna čast, ali mislim da je vreme da se sada sklonim - rekao je Kejhil.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.