TRESE SE OSTRVO: Kilijan Mbape pred vratima Liverpula! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:14

TRESE SE OSTRVO: Kilijan Mbape pred vratima Liverpula! (FOTO)

Senzacionalan transfer.

Kilijan Mbape neće u Saudijsku Arabiju. Kilijan Mbapeneće da ostane u PSŽ-u. I tako u kurg sve do danas dok se nije pojavila senzacionalna vest.

Liverpul je u pregovorima sa Pari Sen Žermenom o pozajmici Kilijana Mbapea, prenosi brojni britanski mediji.

Kako se navodi, u PSŽ-u su ljuti što je francuski fudbaler odbio ponudu Al Hilala vrednu 700 milona evra, na koji je klub iz Pariza pristao.

Liverpool are reportedly >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in talks with Paris Saint-Germain over a sensational loan move for Kylian Mbappe. 🤯🗞️

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) July 30, 2023

Navodno, Liverpul je spreman da ponudi Mbapeu jednogodišnju pozajmicu kako bi napustio PSŽ, što bi mu kasnije omogućilo transfer u Real Madrid.

Mbape je često hvalio trenera Reds Jirgena Klopa i on i njegovi predstavnici su vodili razgovore o transferu sa Liverpulom pre nego što je odlučio da se pridruži PSŽ-u, kada je odlučio da napusti Monako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.