TRESAO SE BENTEGODI: Pogledajte kako su navijači Verone i Bolonje dočekali Sinišu Mihajlovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESAO SE BENTEGODI: Pogledajte kako su navijači Verone i Bolonje dočekali Sinišu Mihajlovića (VIDEO)

Proslavljeni as vratio se na klupu.

Došao je i taj dan! Siniša Mihajlović vratio se na klupu Bolonje i komanduje ekipom u večerašnjem okršaju protiv Verone, u prvom kolu Serije "A".

Zbog ovog poteza srpski stručnjak dobio je ogromne podrške sa raznih strana, a među prvima čestitao mu je njegov kum i nekadašnji saigrač iz Lacija Dejan Stanković.

Siniša je na teren "Bentegodija" izašao u plavoj majici i sa kačketom na glavi, a čim se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publika ga je dočekala sa velikim aplauzom.

Kako god da se završi utakmica između Verone i Bolonje, već smo dobili njenog pobednika, a to je Siniša Mihajlović.

Pogledajte još slika Siniše Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miha se vratio! Poli: Ostavio nas je bez reči... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2019

Posle 40 dana borbe sa opakom bolešću, Siniša Mihajlović je pokazao ratničko srce i pobednički karakter. Vratio se večeras na teren, mimo svih očekivanja i najava. Kao bomba je večeras na Apeninima odjeknula sjajna vest da će Siniša Mihajlović sa klupe voditi ekipu Bolonje u prvom kolu Serije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.