TRENIRALA SA FLASTEROM NA USTIMA: Iga Švjoinet OBJASNILA žašto je to uradila

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 11:49

TRENIRALA SA FLASTEROM NA USTIMA: Iga Švjoinet OBJASNILA žašto je to uradila

Sprema se za turnir u Montrealu.

Na treningu teniserke iz Poljske Ige Švjontek u Montrealu svi su bili iznenađeni. Najbolja teniserka sveta je sparingovala sa flasterom preko usta.

Naravno, odmah su počela nagađanja zašto je to uradila.

- Tačno je, u pitanju je nova tehnika treniranja, ali ne želim da ulazim u detalje, da ne bih pogrešno objasnila. Cilj je da se na ovaj način poveća moja izdržljivost.

Iga Swiatek en su entrenamiento. Su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << equipo de entrenamiento le asesora entrene con esa cinta adhesiva cubriéndole los labios para aumentar la resistencia. #Toronto #NationalBankOpen 🎾 pic.twitter.com/arSwcG3tnb

— Mariángel Osorio Sulbarán (@MariOsorioSulb) August 8, 2023

- Ni ja ne razumem sve, teže mi je da dišem samo kroz nos, ali to treba da mi pomogne u mečevima. Ja nisam ekspert za ovo. Jednostavno, radim ono što mi iz mog stručnog štaba preporuče bez mnogo pitanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.