Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENERSKA VRTEŠKA: Dok je u Zvezdi status ‘kvo’, Lalatović napušta Vojvodinu

U Novom Sadu vlada pravu rasulo posle Skupštine na kojoj je odbijen predlog izmene statuta i smanjenja broja članova tog tela.

Posle predsednika kluba Dušana Grujića i predsednika Poslovnog tima Vojvodine Dragoljuba Zbiljića, novosadskog superligaša će napustiti i trener Nenad Lalatović. Kako prenosi MocartSport to bi trebalo da se dogodi u toku sutrašnjeg dana. On se na taj potez odlučio, pošto je neizvesna sudbina kluba sa stadiona ‘Karađorđe’. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Svoju odluku je rekao pojedinim članovima uprave, ali i navijačima koji sada vode klub.
Podsetimo, početkom septembra Nenad Lalatović je hteo da napusti Vojvodinu, pričalo se o prelasku u Čukarički, ali mu je uprava na čeku sa sada već bivšim predsednikom Dušanom Gajićem garantovala miran rad. Nažalost, sve lepo se brzo raspalo.
RAZGOVORI VEĆ OBAVLJENI: Ukoliko ‘Grof’ ode, Zvezda već ima spremnu zamenu! (ANKETA)
Nenad Lalatović se sada pominje kao mogući naslednik Miodraga Grofa Božovića na klupi Crvene zvezde, naravno ako iskusni stručnjak odluči da napusti stadion ‘Rajko Mitić’.
The post TRENERSKA VRTEŠKA: Dok je u Zvezdi status ‘kvo’, Lalatović napušta Vojvodinu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rasulo u Vojvodini: Laltović napustio Novi Sad

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2016, 17:41

Kao što je bilo i najavljeno trener novosadske Vojvodine Nenad Lalatović odlučio je da okonča epizodu na “Karađorđu”, a inicijalna kapisla za njegovu odluku bila je smena uprave...- Otišla je jedna, otišla je i druga uprava i više nemam snage da se sa tim borim iako sam u Novom sadu proveo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.