TRENER TOMIJA POLA OPTIMISTA: Imamo ŠANSE protiv Đokovića ako ga OTRUJEMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 16:47

TRENER TOMIJA POLA OPTIMISTA: Imamo ŠANSE protiv Đokovića ako ga OTRUJEMO

Amerikanac došao do rezultata karijere u Melburnu.

Amerikanac Tomi Pol plasmanom u polufinale Australijan Opena došao je do najboljeg rezultata u karijeri. Došao je u Melburn kao 35. igrač sveta, a sada ga čeka plasman među 20 najboljih na ATP listi.

Međutim u borni za plasman u veliko finale čeka ga duel sa Novakom Đokovićem koji u "Rod Lejver" areni briše sve pred sobom.

Svestan je toga i Bred Stajn, trener Tomija Pola. Šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog pulena protiv srpskog šampiona svodi na domen teorije.

Brad Stine, coach de Tommy Paul : "Élément en progrès : sa solidité mentale. À chaque match, il donne le meilleur de lui mentalement. Avant, il tenait un set puis fléchissait. Avant c'était les montagnes russes, maintenant il s'est stabilisé là-haut."https://t.co/0iyJVyNPWl

— Quentin Moynet (@QuentinMoynet) January 26, 2023

- Mislim da je najlakši način da ga pobedite tako što ćete da ga otrujete ili tako nešto - rekao je Stajn za sajt Australijan opena.

- Nije to stvar za koju lako nađeš rešenje. Moramo da sednemo i pričamo o planu i nekim drugačijim stvarima. Ali biće teško, to je sigurno. Videćemo šta će da se desi, zato se i igraju mečevi, zar ne - dodao je Amerikanac.

Meč Novak Đoković - Tomi Pol na programu je u petak od 9.30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.