TRENER RADNIČKOG NE OPRAVDAVA BRUKU U TALINU: Sramota nas je! Bićemo bolji u Nišu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER RADNIČKOG NE OPRAVDAVA BRUKU U TALINU: Sramota nas je! Bićemo bolji u Nišu!

Vicešampion Superlige poražen od Flore.

Nisu uspeli fudbaleri Radničkog iz Niša da se sa gostovanja u Talinu vrate sa pozitivnim rezultatom. Poraz od Flore u Talinu (izveštaj pročitajte OVDE) zadao je veliku glavobolju stručnom štabu tima sa "Čaira", na čelu sa novim trenerom Simom Krunićem.

- Mnogo teško nam je pao ovaj poraz. Izjednačeno je bilo do 73. minuta, a mi smo posle primljenog gola pokušali da se vratimo. Nismo uspeli i primili smo još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan do kraja. Flora je u ovom trenutku spremnija, a mi smo dosta konfuzno delovali u finišu. Verujte da nas je sramota - rekao je Simo Krunić posle meča u Estoniji.

Revanš na "Čairu" je za sedam dana.

- Pred našom publikom igraćemo bolje i pokušaćemo na sve načine da okrenemo rezultat. Ovo nam je prva zvanična utakmica, presudio je prekid u 73. minutu, pre toga nije se videla razlika. Tražimo krivicu u nama, sami smo krivi za poraz - istakao je Krunić.

Napadač Radničkog Milan Bojović nije krio razočarenje zbog poraza.

- Bili smo u egalu do tog 73. minuta, presudila je ta njihova spremnost. Izgubili smo utakmicu, bitku, ali nismo rat. Ostaje nam da se konsolidujemo i u Nišu preokrenemo rezultat i obradujemo naše navijače - kaže Bojović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda Ruiz, supruga španskog golmana Pepea Reine.

Significado de Amistad: es una relacion afectiva q se puede establecer entre 2 o mas individuos, a la cual estan asociados valores como la Lealtad, la Solidaridad, la Incondicionalidad, la Sinceridad, el Compromiso, entre otros....Nada mas q decir de ti AMIGA!!!! Feliz Cumpleañossssss!!!🎉🎉🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎂🎂🎂✨✨✨✨ q sigas tan divina, tan lokita y tan llena d energia como siempre!!!!✨✨✨✨good vibes✨✨✨ @lautaboada10 #amiciziavera #auguriamica #🎂🎂🎂

A post shared by El tiempo de Dios es perfecto✨ (@yolanda.ruiz.25) on Jan 22, 2017 at 1:58pm PST

Good vibes✨✨✨✨ #relax #todoesmejorconellas #holidays #henpartyfun #amiciziavera #ibiza#

A post shared by El tiempo de Dios es perfecto✨ (@yolanda.ruiz.25) on Jun 15, 2016 at 11:00am PDT

About last night✨✨✨✨LIO✨✨✨

A post shared by El tiempo de Dios es perfecto✨ (@yolanda.ruiz.25) on Jun 16, 2016 at 12:56pm PDT

Shisha time✨✨✨#relax#vacanze#amici#carpediem#calcionelcuore #shishalove #comemipiache #mallorca

A post shared by El tiempo de Dios es perfecto✨ (@yolanda.ruiz.25) on Jun 7, 2016 at 10:02am PDT

Quasi pronta per qusta sera✨✨✨✨#galacharitynight #dreamingScampia#fondazionecannavaroferrara @romanoalessandra #makehair #makeup #napoli

A post shared by El tiempo de Dios es perfecto✨ (@yolanda.ruiz.25) on May 9, 2016 at 4:43pm PDT

Serata diversa✨✨✨✨✨🍸🍸🍸🎤🎤🎤🎤

A post shared by El tiempo de Dios es perfecto✨ (@yolanda.ruiz.25) on Mar 9, 2016 at 2:36pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.