TRENER MORNARA: Ne uzdamo se u umor Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2017, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER MORNARA: Ne uzdamo se u umor Zvezde

Meč se igra u nedelju.

Crvena zvezda ulazi u meč s Mornarom u Baru (nedelja, 19) u 12. kolu ABA lige posle velike pobede u Valensiji (86:82), a Barani posle fantastičnog trijumfa u Skoplju (69:72).

OGROMNO POJAČANJE: Zvezda hoće bivšeg člana Čelsija

PROBLEMI ZA ZVEZDU: Malo je falilo da crveno-beli propuste let za Podgoricu

Zbog te pobede domaći tim rasterećeno očekuje meč sa liderom tabeli. Tako naglašava trener Mornara Mihailo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pavićević.  

PREVIEW: @MornarBar looking for historic win, @kkcrvenazvezda chasing the top spot

Read more at: https://t.co/7i9EDkkG0S #ABALiga #MORCZV pic.twitter.com/fiCEFMyTEO

— ABA Liga (@ABA_League) December 16, 2017

- Zvezda je mera svih stvari u ABA ligi i u duelu sa njom najbolje se vidi koliko jedna ekipa vredi. Ovo su najlakše utakmice za igranje, u kojima ne možete ništa da izgubite, ali možete mnogo da dobijete. Crveno-beli su u silnom usponu forme, o čemu svedoče evroligaške pobede protiv Reala, Efesa i Valensije, te Cibone u Zagrebu u ABA ligi. Ne uzdamo se u njihov eventualni umor posle puta u Valensiju, jer godinama igraju u tom ritmu. Samo dan im je dovoljan za potpuni oporavak. Znam da ljubitelji košarke u Baru s pravom očekuju dobru košarkašku predstavu, a i mi smo spremni da im je priuštimo - rekao je trener Mornara.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.