TRENER FULAMA HVALIO SRBINA: Mitar je LJUDINA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 14:07

TRENER FULAMA HVALIO SRBINA: Mitar je LJUDINA! (FOTO)

Ostavio izuzetno snažan utisak na saigrače

Trener Fulama Skot Parker rekao je da bi voleo da ima više igrača koji preuzimaju lidersku palicu kao što to čini Aleksandar Mitrović.

Parkerov komentar dolazi nakon poraza Fulama od Vulverhemtona i izjave Maria Lemine o strastvenom govoru koji je saigračima održao Mitrović.

Lemina je ostao u suzama nakon gola kojim je Adama Traore naneo Fulamu poraz u samom finišu meča, a Mitrović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon toga očigledno ostavio izuzetno snažan utisak na saigrače onim što im je rekao.

Scott Parker hopes a rousing speech delivered by Aleksandar Mitrovic has instilled character and personality across his relegation-threatened Fulham squad.

— Sky Sports (@SkySports) April 17, 2021

* To je ponašanje koje podržavam i kakvo priželjkujem od svojih igrača. To je nešto čega je sve manje, što gubimo u fudbalu. Milsim da u velikim timovima uvek imate igrače sa snažnim karakterom, ljude koji će govoriti i predvoditi ostale svojim primerom i to je ono što svi žele da vide. To je najvažnije – da tvoja dela prate ono što govoriš. Lako je pričati, ali potrebna nam je akcija - rekao je Parker.

Mančester Siti je praktično obezbedio titulu u Premijer ligi, u Ligi šampiona je u polufinalu, a danas (18.30) protiv Čelsija igra i za plasman u polufinale FA kupa. Plavci su nominalni domaćini na Vembliju, ali su Građani favoriti - kvota na dvojku je 1,88, kec je 4,30, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

-Liderske sposobnosti i snažna ličnost to je ono što je nama najpotrebnije posebno u ovakvim situacijama. Lako se skrivati od svega kada postane teško, ali baš tada moraš da ustaneš - dodao je menadžer tima sa Krejven kotidža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.