TRENER AJNTRAHTA ŠOKIRAO IZJAVOM: Luka će biti REZERVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 12:36

TRENER AJNTRAHTA ŠOKIRAO IZJAVOM: Luka će biti REZERVA

Rešeta mreže u Frankfurtu.

Tamo gde je stao, tamo je i nastavio. Luka Jović rešeta mreže u Frankfurtum kao i u prvom mandatu u dresu Frankfurta. Razlika je samo u tome što u drugom mandatu u ulazi  u igru sa klupe za rezerve. Po rečima trenera Adija Hitera, srpski golgeter neće u skorije vreme biti starter.

- Jović je napadač svetske klase jer ima neverovatne veštine. Ne držim ga na klupi zato što to želim. Razgovarali smo o tome i sa njim, znaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačno kada je pravi čas da zaigra od početka. Neću da dozvolim nikom da mi kaže kada Jović treba da igra - poručio je Hiter.

Trener nemačkog tima svestan je da je Jović imao dosta problema u Realu.

 Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

- Ako imamo osećaj da je to dobro za svakog igrača, uključujući i Luku, tako ću i raditi. Znali smo da Luka nije došao ovamo da bi bio rezerva dugoročno. Ipak, biće još mnogo utakmica na kojima će nam Luka pomoći. Uprkos svemu, verujte da se ja najbolje brinem o njemu. I još nešto, ako možemo sebi da dozvolimo luksuz da nam Luka Jović i Sebastijan Rode sede na klupi, onda znam koliko smo jaki- zaključio je strateg Ajntrahta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.