TRAGEDIJA: U saobraćajnoj nesreći POGINUO nekadašnji reprezentativac! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 19:52

TRAGEDIJA: U saobraćajnoj nesreći POGINUO nekadašnji reprezentativac! (FOTO)

Tužna vest.

Nekadašnji džudo reprezentativac Bosne i Hercegovine Elmedin Hećo izgubio je život u stravičnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 na teritoriji opštine Hadžići.

Vrlo, vrlo neizvesno je u španskom prvenstvu - Barselona ima dva prednosti nad Realom i večeras od 22.00, u prvom meču Katalonaca posle pandemije, gostuje Majorki. Dvojka je 1,28, a kombinazzija 2&3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka – Barselona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Samo da se današnji dan završi. Nažalost, danas još jedna tužna viest pogodila je džudo zajednicu. Naš džudista i bivši reprezentativac Elmedin Hećo izgubio je život - napisala je Arijana Jaha, generalna sekretarka Džudo saveza BiH.

Podsetimo, policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaveštena da se dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim posledicama na magistralnom putu M-17, u mestu Vukovići, na putu prema Ivan Sedlu, područije opštine Hadžići, prenosi Radio Sarajevo.

– Na mesto događaja odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave, te je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali jedan motor i jedno putničko motorno vozilo – saopšteno je iz MUP Kantona Sarajevo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.