TREĆI OTKAZ OVE SEZONE: Španski velikan se RASTAO trenerom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 21:07

TREĆI OTKAZ OVE SEZONE: Španski velikan se RASTAO trenerom!

Ni sa njim nisu zadovoljni.

Fudbalski klub Espanjol objavio je da je otpustio Abelarda Fernandesa, koji je tako postao treći trener kojeg je zadesila takva sudbina ove sezone u tom klubu. Fernandes je klupu kluba iz Barselone preuzeo pošto su pre njega otkaze dobili David Galjeho i Pablo Mačin. Ispostavilo se da je kap koja je prelila čašu poraz od Betisa u četvrtak uveče rezultatom 1:0.

Uprkos relativno dobrom nastavku sezone posle pauze zbog koronavirusa, Espanjol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se trenutno bori za opstanak u La Ligi, u kojoj je 26 godina bez prestanka.

- Espanjol objavljuje da je Abelardo Fernandes razrešen dužnosti trenera prvog tima. Ta odluka je doneta zbog poslednjih izdanja tima, s jasnim ciljem da se klub zadrži u elitnom društvu - stoji u saopštenju kluba.

Espanjol je u drugom saopštenju objavio da će sportski direktor Francisko Fufete preuzeti vođenje tima do kraja sezone. Njega debi na klupi čeka već u nedelju, kada u Barselonu stiže madridski Real.

Pod Fernandesovim vođstvom, Espanjol je na 13 utakmica zabeležio tri pobede, uz pet remija i isto toliko poraza. U ovom trenutku taj klub drži samo začelje tabele sa 24 boda, a prvi klub van opasne zone sedam kola pre kraja sezone ima osam bodova više.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.