TREĆE POLUVREME U MADRIDU: Valverde udario Baenu posle meča Real i Viljareala

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 10:13

TREĆE POLUVREME U MADRIDU: Valverde udario Baenu posle meča Real i Viljareala

Igrač Žute podmornice navodno uvredio člana Kraljevskog kluba.

Fudbaler Reala Federiko Valverde udarao je u subotu uveče u Madridu Aleksa Baenu iz Viljareala posle utakmice dva tima u La Ligi koja je okončana pobedom "žute podmornice" 3:2, javljaju španski mediji. Urugvajski vezista je, kako tvrde dobro upućeni mediji, reagovao pesnicama zbog psovki koje mu je Baena uputio tokom utakmice, a koje se tiču njegovog nerođenog deteta.

Valverde je posle meča sačekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španca ispred autobusa na parkingu stadiona Santjago Bernabeu, kako bi tražio od njega da ponovi ono što je rekao, posle čega je počeo da ga udara. Baena je još u januaru, u meču koji su dva kluba odigrala u Kupa kralja, imao zlobne komentare na račun Urugajca i činjenice da su on i njegova supruga tokom trudnoće izgubili bebu. Viljareal je u kontaktu sa španskom policijom, a Baena će naknadno odlučiti da li želi da tuži Valverdea.

 - Plači, jer se tvoje dete neće roditi - navodno je Baena tada rekao Valverdeu.

Međutm Baena je dematnovao da je je rekao bilo šta Valverdeu.

 - Stvarno sam srećan zbog fantastične pobede na terenu kao što je Santjago Bernabeu, ali u isto vreme sam jako tužan zbog napada koji sam pretrpeo nakon utakmice. Iznenađen sam šta se priča o meni. Potpuna je neistina da sam to rekao - napisao je Baena na društvenim mrežama.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obračun igrača Reala i Viljareala na parkingu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Apr.2023

Navodno, Baena je izrekao grozne uvrede na račun tek rođenog sina Urugvajca čija je supruga imala kritičnu trudnoću Meč između Real Madrida i Viljareala završen pobedom gostiju 3:2 dan kasnije je u drugom planu zbog sukoba igrača dva kluba koji se desio na parkingu stadiona “Santijago Bernabeu”....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.