Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2020, 23:45

TREĆA SMENA: Veče odluke u Argentini, nastavlja se plej-of u Kolumbiji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

HIMNASIJA LA PLATA - HURAKAN, 23.20

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veče odluke u Argentini. Preimenovani Kup Dijega Maradone stigao je do šestog, ujedno i poslednjeg kola grupne faze. U Grupi 6 tri tima imaju priliku da stignu do naredne faze takmičenja. Konkretno Hurakanu je večeras potreban remi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ukoliko želi da ode dalje, dok Himnasija mora da ide na sve ili ništa, s obzirom da ima dva boda manje od gosta. Tim iz La Plate može i remijem dalje, ali jedino ukoliko u drugom meču Velez ne savlada poslednjeplasirani Patronato, koji ima samo jedan remi.

PATRONATO - VELEZ, 23.20

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velez u poslednje kolo grupne faze ulazi bodovno poravnat sa Himnasijom, međutim, sa treće pozicije, zbog slabije-gol razlike od tima iz La Plate. Kako se gol-razlika prva uzima u obzir ukoliko su dva tima posle podvlačenja crte sa istim brojem bodova, Velez će večeras tražiti što ubedljiviju pobedu. A Partonato dolazi kao poručen za jačanje gol-razlike. Na prethodnih pet mečeva u grupi primio je sedam golova i postigao samo jedan, osvojivši svega jedan bod, te bez ambicija ulazi u ovaj meč.

RIVER PLEJT - GODOJ KRUZ, 01.30

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

River Plejt ima zicer u poslednjem kolu. U goste mu dolazi poslednjeplasirani Godoj Kruz, koji je u prethodnih pet kola osvojio jedan bod. Doduše, iako retko trese protivničke mreže - postigao jedan gol - Godoj u proseku prima tek jedan gol po meču. S druge strane River je svoje mesto u narednoj fazi takmičenja osigurao, s tim da bi pobedom potvrdio i lidersku poziciju u grupi. Domaćin je u seriji od šest mečeva bez poraza, dok gost još uvek nije slavio u aktuelnoj sezoni.Treba istaći i da su prethodna četiri međusobna duela pripala Riveru. Zanimljivo, tri rezultatom 1:0.

BAIJA - SEARA, 23.00

(Fudbal, Brazil, Serija A)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velika borba će se voditi u Brazilu za mesto koje na kraju prvenstva vodi u Kopa Sudamerikanu. Za jedno od njih boriće se i večerašnji rivali, Baija i Seara. Baija na svom terenu igra odlično ove sezone. Pre nego što je u prethodnom kolu poražena od Sao Paula, dobila je šest uzastopnih mečeva kod kuće u svim takmičenjima. Seara sa druge strane ne blista na strane. U prethodnom kolu je deklasirala Vasko da Gamu, ali je na devet gostovanja pre tog osvojila ukupno četiri boda. Međutim, poslednja sa poslednja dva gostovanja Baiji odnela je ceo plen.

FLUMINENSE - ATLETIKO PARANAENSE, 23.00

(Fudbal, Brazil, Serija A)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fluminense se posle dva vezana poraza polako vraća na pravi put. Savladao je Internasional na strani, potom remizirao sa Bragantinom, i tako zadržao korak za timovima koji se na kraju sezone nadaju učešću u Kopa Libertadoresu. Atletiko je pak sve dalji toj zoni posle dva vezana meča bez pobede. Goste pritom dosta muči neefikasnost, pošto u proseku ne postižu ni gol po meču, dok s druge strane primaju po jedan. Četiri od prethodnih pet međusobnih susreta pripalo je Paranaenseu.

KORITIBA - BRAGANTINO, 01.00

(Fudbal, Brazil, Serija A)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Koritiba u poslednje vreme ne može da računa na veliki broj igrača, što se znatno odrazilo na rezultate. Domaćin je vezao tri poraza, pa ni u slučaju večerašnje pobede ne može da izađe iz opasne zone. Bragantino je ušao u seriju nešto boljih rezultata u poslednje vreme. Neporažen je na poslednje četiri utakmice, iz kojih je "izvukao" osam bodova, i trenutno je na tri boda od zone ispadanja. Ovi timovi do sada su se sastajali šest puta. Koritiba je slavila na četiri, dok su preostala dva završena nerešenim rezultatom.

LA EKIDAD - INDEPENDIJENTESANTA FE, 02.00

(Fudbal, Kolumbija, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uspeo je La Ekidad u četvrtfinalu da sruši Deportivo Kali, ali ga već u polufinalu očekuje još jedan kolumbijski velikan - Independijente. Tim iz Santa Fea se u prethodnoj rundi provukao tek u revanšu, pobedivši Deportivo Pasto sa 2:0, nakon što je prvi meč izgubio minimalnim rezultatom. Dva tima već su se ove sezone sastajala dva puta, oba meča dobio je Santa Fe, i to bez primljenog gola.

UNIVERZIDAD KATOLIKA - LDU KITO, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampionska trka u Ekvadoru se zahuktava. LDU se posle tri vehzana meča bez trijumfa vratio u formu vezavši dva trijumfa, pa je sada na bod od lidera Emeleka i drugoplasirane Barselone. Univerzidad je na poslednja dva meča ostao bez pobede i trenutno je na bezbednoj sredini tabele. Od prethodnih pet međusobnih susreta po dva su pripala i jednoj i drugoj ekipi, s tim da je na poslednja dva slavio tim iz Kita.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.