Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2020, 00:10

TREĆA SMENA: Vaskrsla Kujaba plaši Botafogo, Inter sa najjačim snagama, a River sa dodatnim motivom

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

KUJABA - BOTAFOGO, 23.00

(Fudbal, Brazil, kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bio je veliki favorit u prvom meču, a i večeras je. Botafogo je dobio šamar od Kujabe (0:1) na domaćem terenu u okviru premijernog duela osmine finala Kupa Brazila, pa sada mora da nadoknadi minus sa tog susreta kako bi se domogao naredne faze takmičenja. Drugoligaš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je i bez devetorice važnih igrača tada šokirao tim Bruna Lazaronija, a postoji priča da su igrači Kujabe igrali kao da im je poslednji meč u životu. Baš oni su nekoliko dana pred duel preživeli pravu dramu kad je avion koji ih je vraćao kući sa gostovanja prošao kroz niz snažnih turbulencija zbog čega je uspeo da sleti tek posle nekoliko pokušaja.

BOLIVAR - AUDAKS ITALIJANO, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Audaks Italijano pokušaće da sačuva prednost 2:1 ostvarenu u prvom meču protiv Bolivara, dok će bolivijski predstavnik da učini sve da odbrani svoju kuću po svaku cenu i plasira se u osminu finala Kopa Sudamerikane. Čileanski tim predvođen argentinskim trenerom Fransiskom Meneginijem suočiće se, osim sa naoštrenim rivalom, i sa tradicionalno "najvećim neprijateljem" svih onih koji gostuju u La Pazu, nadmorskom visinom, koja je veoma visoka i pravi veliki problem gostima. Na tu kartu igra Bolivar.

LIVERPUL MONTEVIDEO - SPORT UANKAJO, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Liverpul iz Montevidea ostvario je pozitivan remi u prvoj utakmici šesnaestine finala Kopa Sudamerikane, pošto je sa gostovanja Sport Uankaju doneo 1:1. Urugvajski sastav imao je duže vremena da se pripremi za revanš, pošto je za razliku od rivala iz Perua imao slobodno u šampionatu. Sport Uankajo je za vikend doživeo poraz na gostovanju Sport Bojsima, ali može biti da su gosti bili mislima u Montevideu.

BRAZIL DE PELOTAS - SAMPAJO KOREA, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Brazil de Pelotas i Sampajo Korea sučeljavaju se večeras na Bento Freiti u odloženom meču 5. kola brazilske Serije B. Meč je bio zakazan za 23. avgust, ali je tada prolongiran zbog izbijanja Covid-19 slučajeva u gostujućem timu. Okršaj sa popularnim Bolivijcima biće debi za novog trenera Klaudija Tenkatija, koji je preuzeo kormilo od odlaska Emersona Marije. Domaćin je u seriji od četiri meča bez pobede, zauzima 15. mesto na tabeli sa 21 bodom, dok je gost posle dva uzastopna slavlja, protiv Kujaabe i Oestea, i stacioniran na 8. mestu sa 27 bodova, ali i mečom manje u odnosu na Pelotas.

RIVER PLEJT - BANFILD, 01.00

(Fudbal, Argentina, Liga kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Liga kup Argentine je najnovije takmičenje Argentine, ne preterano važno, izuzev što će pobednik da izbori direktnu ulaznicu za plasman u Kopa Libertadores iduće godine. Najveći klubovi imaju aspiracije za trofej, a dodatnu motivaciju River Plejtu pred okršaj sa Banfildom je i podatak da će taj susret da bude 300. Marsela Galjarda na klupi Milionera. Zbog radova na Monumentalu River će biti domaćin u Aveljanedi, ali je jasno da je kvalitetniji od Banfilda.

INTERNASIONAL - ATLETIKO GOJANENSE, 01.30

(Fudbal, Brazil, kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Internasional napada sve trofeje, i otuda nema nameru da se kocka. U revanš meču osmine finala Kupa Brazila ima prednost iz prvog susreta protiv Atletiko Gojanensea od 2:1, ali je neće braniti. Naprotiv. Želi još jednu pobedu, o čemu svedoče najave iz brazilskih medija da trener Eduardo Kudet neće da odmara glavne igrače. To znači da mu je svako takmičenje važno, kao i da će protiv Atletika da zaigra trenutno prvi strelac šampionata Tijago Galjardo, ali i ostale zvezde poput Ernandeza, Bošilje...

DEPORTES TOLIMA - UNION LA KALJERA, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Osmina finala Kopa Sudamerikane čeka boljeg iz dvomeča Deportes Tolima i Union La Kaljera. Prvi duel u Čileu završen je remijem bez golova, uprkos tome što je kolumbijski sastav imao nekoliko dobrih prilika. Sve što tada nisu realizovali igrači iz Tolime imaće priliku da na svom terenu isprave, mada ni La Kaljera biti nezainteresovana. Domaćin je lider nacionalnog prvenstva i za vikend je bio na visini zadatka, dok je gost takođe u vrhu čileanskog šampionata, uprkos tome što je pre četiri dana izgubio od Antofagaste sa 3:1.

PETROLERA - PATRIOTAS, 01.40

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Petrolera i Patriotas stavljaju tačku na 17. rundu prvenstva Kolumbije, a najradije bi da zaborave čitavu kampanju. Domaćin je u prvoj polovini takmičenja bio u gornjem domu, ali je trenutno bez pobede na sedam vezanih ligaških duela i rapidno je pao u donji deo, dok je gost fenjeraš, koji je tek u prošloj rundi upisao prvu pobedu u šampionatu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.