Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 00:01

TREĆA SMENA: Uzbudljivo u Kopa Sudamerikana, Gremio overava četvrtfinale Kupa Brazila, igra se u Ekvadoru, Kolumbiji i Venecueli

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

EMELEK – UNION SANTA FE, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Emelek je iznenadio u gostima Union u prvom meču šesnaestine finala Kopa Sudamerikane. Bilo je 1:0 za klub iz Ekvadora. Ekipa iz Santa Fea je počela sezonu u Liga kupu Argentine remijem bez golova protiv Arsenala. Gosti za 180 minuta nisu zatresli mrežu. U prvom meču u Argentini prošle nedelje pobedu Ekvadorcima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << doneo je urugvajski napadač Fakundo Barselo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ESTUDIJANTES MERIDA – KOGUIMBO, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Čileanski Koguimbo je na pragu naredne runde u drugom po rangu takmičenju u Južnoj Americi pošto je dobio na svom terenu venecuelanski Estudijantes sa 3:0. Domaćin će imati težak zadatak da stigne tri gola minusa. Za vikend je poražen u domaćem šampionatu od Lare sa 1:0. Koguimbo je na svom terenu odigao 1:1 sa Union Espanjolom u čileanskoj Primeri.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

INDEPENDIJANTE DEL VALE – DEPORTIVO KUENKA, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

Deportivo Kuenka je posle poraza na premijeri šampionata Ekvadora od LDU Kita sa čak 5:0 osvojio sedam bodova u prethodna tri kola. Domaćin je loše počeo prvenstvo, ima samo tri boda iz četiri kola. Indepentijente del Vale je dobio tri od poslednje četiri utakmice protiv Kuenke.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PORTUGESA – ZAMORA, 01.00

(Fudbal, Venecuela)

Oba tima su loše počela šampionat u Grupi B venecuelanske Aperture. Portugesa je bez pobede u prva tri kola sa samo dva boda, dok Zamora ima dva poraza i pobedu, a na sve tri utakmice rezulatat je bio 1:0. Tradicija je na strani Zamore koja je dobila poslednja četiri meča protiv Portugese.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ŽUVENTUD – GREMIO, 01.15

(Fudbal, Kup Brazila)

Prošle nedelje u prvom meču osmine finala Kupa Brazila, Gremio je pobedio drugoliagaša sa 1:0: Tim iz Porto Alegrea ostasje favorit, ali šansu za prolazak među osam najboljh timova u ovom takmičenjeu traži i trenutno četvrtoplasirani tim Serije B. Neverovatan je podatak da Žuventud na poslednjih devet utakmica nije postigao gol protiv Gremija, koji ima sedam pobeda, dok su dve utakmice završene bez pogodaka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BAIJA – MELGAR, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Brazilska Baija na svom stadionu Fonte Nova areni juri gol minusa iz prvog meča u Peruu. Tada je favorizovanim gostima presudio autogol Ninja u finišu utakmice. Razlka u klasi je ipak na strani ekipe iz Salvadora. Melgar je očajan u šampionatu Perua, ima čak tri vezana poraza.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

UNIVERZITAD KATOLIKA – SOL DEL AMERIKA, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

U prvom meču u Paragvaju nije bilo golova, pa je čileanski gigant bliži plasmanu među 16 najboljih timova u Kopa Sudamerikana. Za Univerzitad Katolika igraju čak šestorica Argentinaca, među kojima je najpoznatiji Dijego Buonanote, dok je na klupi takođe Gaučos, Arijel Holan.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SANTA FE – INDEPENDIJANTE MEDELJIN, 01.40

(Fudbal, Kolumbija)

Santa Fe zaostaje samo tri boda za liderom Tolimom u kolumbijskom Aperturi. Gosti iz Medeljina nemaju pobedu na pet vezanih mečeva. Kada igraju ova dva tima ne pada veliki broj pogodaka. Na poslednjih 11 utakmica, samo je jednom bilo 3+.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.