Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 23:06

TREĆA SMENA: U žiži Kopa Libertadores i Sudamerikana, Bogdan i Jokić u akciji

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

RIVER PLEJT – JUNIOR, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Grupi D Kopa Libertadoresa prvo kola kao da nije ni odigrano. Timovi su remizirali na otvaranju takmičenja, a oba duela završena su rezultatom 1:1. River i Junior su se bacili u potragu za prvom pobedom, a Milioneri su se vratili na Monumental, svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dom. Dva tima međusobni sudar dočekuju u različitom raspoloženju. River je pretrpeo poraz od San Lorenca u argentinskom Liga kupu, a Junior je savladao ekipu Santa Fea u prvom meču četvrtfinala kolumbijskog šampionata.

SANTA FE – FLUMINENSE, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fluminense je u seriji od četiri pobede u državnom prvenstvu Brazila, ali na startu najprestižnijeg takmičenja na Zelenom kontinentu nije uspeo da uzme meru Riveru. Iz dva okršaja sa Juniorom izašao je Santa Fe vidno nezadovoljan. Remi u elitnom takmičenju još je i bio po meri, ali je poraz u plej-of kolumbijske lige bio bolan. Želi Santa Fe da popravi utisak i zauzme pravi kurs.

OLIMPIJA ASUNSION – OLVEJZ REDI, 04.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uzeo je Olvejz Redi ekipi Internasionala meru. Pokazalo se još jednom da je izuzetno teško dobiti bolivijske predstavnike na njihovom uporištu ako dolazite iz mesta koje se ne nalazi na visokoj nadmorskoj visini. Borio se Internasional za dah, a za razliku od Olvejz Redija, Olimpija Asunsion je neprijatno iznenadila u Venecueli. Nisu Roke Santa Kruz i saigrači osvojili ni bod, pa će u prestonici Paragvaja pokušati da se vade i dobre rezultate iz Aperture prenesu i na Kopa Libertadores.

INDEPENDIJENTE – MONTEVIDEO SITI, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Stiže Montevideo na čuvenu Aveljanedu. Urugvajski predstavnik nema previše utakmica u nogama. Nacionalno prvenstvo još nije počelo, pa su Montevideu utakmice iz kvalifikacija, odnosno duel sa Baijom na otvaranju jedine koje je odigrao u aprilu. Podelili su Baija i Montevideo plen, a Independijente je rutinski izašao na kraj sa Guabirom (3:1). Spakovao je tri brza gola i početkom drugog poluvremena završio posao. Montevideo je veći zalogaj, ali je i ovoga puta kvalitet na strani tima sa Aveljanede.

ROSARIO – SAN LORENCO, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Započeli su Rosario i San Lorenco takmičenje na isti način – porazima. Obe ekipe su izgubile minimalnim rezultatom i pobeda im je preko potrebna nakon što su posle uvodnih pobeda Huačipato i 12. oktobar podelili bodove na ravne časti. San Lorenco je u domaćem prvenstvu bez poraza pet utakmica, a dobri rezultati doveli su ga u plej-of zonu. Neposredno uoči gostovanja Rosariju, San Lorenco je srušio River Plejt. A, za Rosario ovaj meč dolazi posle poraza od Estudijantesa.

DEPORTIVO TOLIMA – TALJERES KORDOBA, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Taljeres je na otvaranju dobio packe od Emeleka, dok je Tolimi lekciju udelio Bragantino. Nisu argentinski i kolumbijski predstavnik imali start iz snova, a poraz je naročito zaboleo Taljeres, jer je Emelek posle preokreta u drugom poluvremenu stigao do trijumfa. I Tolima i Taljeres ostvarili su pobede u nacionalnim šampionatima pred međusobni duel. Taljeres je nadigrao Atletiko Tukuman (3:2), a Tolima je jednom bnogom zakoračila u polufinale kolumbijskog plej-ofa posle pobede od 3:0 nad Deportivo Kalijem u prvom četvrtfinalnom susretu.

FILADELFIJA – ATLANTA, 01.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Filadelfija je prekinula seriju od četiri poraza. Raznela je Oklahomu i vratila se na pobednički kolosek. Duel sa Atlantom derbi je kola pošto se sastaju drogoplasirani i četvrtoplasirani tim u Istočnoj konferenciji. Uzdaće se Atlanta u Bogdana Bogdanovića. Srpskog beka krasi izvanredna šuterska forma i redovno je među najefikasnijim igračima Hoksa.

DENVER – NJU ORLEANS, 03.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bori se Nju Orleans da uđe u plej-of, dok o tome ne mora da razmišlja Denver, koji puca na visoke pozicije. Trenutno Nikola Jokić i drugovi drže četvrtu poziciju, ali bi do kraja ligaškog dela mogli do samog vrha u Zapadnoj konferenciji. Za Nagetse meč sa Pelikansima dolazi posle ubedljivog trijumfa nad Minesotom, a pre dve noći sladio se i Nju Orleans protiv Los Anđeles Klipersa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.