Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 23:08

TREĆA SMENA: Tihuana u slobodnom padu, LDU silazi na obalu, Meksiko Siti na nogama, Nasional juri paragvajski vrh...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

NASIONAL ASUNSION - SPORTIVO LUKENJO, 23.45

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Serijom pozitivnih rezultata Nasional iz Asunsiona je stigao do šanse da se domogne liderske pozicije. Lider Olimpija mu je udaljena dva boda i samo pobeda u noćasšnjem sudaru sa Sportivo Lukenjom u sklopu 12. runde šampionata Paragvaja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi odvela Nasional na vrh. Domaćin je beu poraza na šest proteklih duela, dok je gost posle pristojnih izdanja pao u formi i osvojio je samo jedan bod iz minula tri meča. Prvi okršaj u kampanji pripao je Nasionalu i to prilično ubedljivo, sa 3:0.

LOS ANĐELES FC - OSTIN, 23.55

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Los Anđeles FC je jedan od glavnih kandidata osvajanje MLS-a. Ekipa je uglavnom ostala na okupu, pa se i ove sezone očekuje da bude vrlo efikasna. U minuloj kampanji Dijego Rosi je bio najubojitiji, a pre dve godine Karlos Vela, pa novajliji Ostinu neće biti lako na premijeri u najkvalitetnijem takmičenju SAD. Sastav iz Teksasa ima prilično skroman tim, sklopljen od mnogo internacionalaca, ali bez izrazite zvezde.

GVADALAHARA - TIHUANA, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedno od najneprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja meksičke Klausure je Gvadalahara. Čivas je stacioniran na 15. mestu sa tri boda i utakmicom manje od pozicija koje vode u plej-of za završni deo takmičenja. Noćas mu u goste dolazi Tihuana koja je mnogo obećavala. Dugo je bila u gornjem domu posle tri pobede i tri remija iz uvodnih šest rundi, ali je na osam proteklih duela sakupila samo četiri boda i svom silinom klizi van zone doigravanja. Na četiri poslednja međusobna duela dominirala je defanziva i maksimalno dva gola po meču.

PORTUGEZA - FLAMENGO, 02.05

(Fudbal, Brazil Karioka)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Flamengo je na pragu da obezbedi plasman u polufinale državnog prvenstva Karioka, a za to mu je neophodno da noćas bude bolji od Portugeze. Sudeći prema tradiciji to ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, jer Mengao je poslednjih godina redovono pobeđivao Portugezu, a konačan zbir glasi da je trijumfovao na 68 od ukupno 74 okršaja dva tima. Ipak, očekuje se da kormilar Flamenga Rožerio Seni sačuva glavne adute za predstojeći start grupne faze Kopa Libertadores i gostovanje Velez Sarsfildu kroz tri dana.

UNION LA KALERA - AUDAKS ITALIJANO, 02.30

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampionat Čilea tek počinje da se zahuktava, a Union La Kalera i Audaks Italijano do sada su ostavili skoro savršen utisak. Oba tima su posle tri runde na učinku od dve pobede i jednog remija, a Italikosi su čak uspeli u prošloj rundi da na kolena bace trostrukog uzastopnog prvaka Universidad Katoliku i ujedno prvog kandidata za titulu i ove godine. La Kalera je u minuloj sezoni oba puta bila bolja od Audaks Italijana, a polovina od njihovih 12 minulih međusobnih okršaja okončana je nerešenim ishodom.

NEŠVIL - SINSINATI, 02.20

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dva od novijih učesnika MLS-a kreću noćas u novu kampanju. Nešvil iza sebe ima prilično uspešnu godinu, u kojoj je uspeo da se domogne polufinala Istočne konferencije, dok je Sinsinati završio na dnu sa ukupno šest pobeda. U Nešvilu se nadaju da će nastaviti u istom ritmu i ponovo biti u vrhu po defanzivnom učinku, dok se u Sinsinatiju vredno radilo na jačanju navale. Kormilar narandžasto-plavih

Jap Stam angažovao je najzvučnije pojačanje na nivou lige. U pitanju je nekadašnji ofanzivac Sao Paula Brener, za kojeg je izdvojeno skoro 12.000.000 evra.

GVAJAKIL SITI - LDU KITO, 03.00

(Fudbal, Ekvador 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedini neporaženi sastav prvenstva Ekvadora imaće noćas težak izazov na gostovanju Gvajakil Sitiju, koji je em zaređao sa lošim rezultatima, em se nalazi na obali Pacifika, na oko 3.500 metara nižem mestu. LDU Kito je u dosadašnjih osam mečeva zabeležio tri pobede i pet remija, najviše na nivou prvenstva, dok je Siti razočarao sa 18 primljenih golova. Tradicija je na strani Albosa, koji su na osam prethodnih duela sa Gvajakil Sitijem poraženi samo jednom.

KLUB AMERIKA - KRUZ AZUL, 04.05

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Okršaj najpopularnijih i najtrofejnijih prestonočkih klubova Meksika događaj je noći u tamošnjoj Klausuri. Kruz Azul dočekuje Klub Ameriku, koja će pokušati da mu preotme tron, a za to joj je neophodno da ostvari pobedu jer su Sementerosi dva boda udaljeni. Kruz Azul se nalazi u fantastičnoj formi sa 12 vezanih ligaških pobeda, dok je Amerika slavila na poslednjih sedam u prvenstvu. Sementerosi su neporaženi na pet prethodnih odmeravanja snaga sa Orlovima, a poslednji dvoboj završen je bez pogodaka septembra prošle godine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Derbi u Paragvaju, Dončić protiv tima koji ga je preskočio na draftu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2021, 23:04

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..SERO PORTENJO - LIBERTAD, 23.45..(Fudbal, Paragvaj 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..U jednom od derbija paragvajskog fudbala Sero Portenjo dočekuje Libertad. Popularni Ciklon je nanizao pet mečeva bez poraza, posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.