Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2021, 00:04

TREĆA SMENA: Slavni Penjarol ruši Defensor, igra se i u Kostariki, Nikaragvi...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SANTOS DG – ALAHUELENSE, 02.00

(Fudbal, Kostarika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kostarikanska Klausura nije mnogo odmakla, situacija tek treba da se iskristališe. A, Alahuelense će svakako biti jedna od ekipa koja puca na titulu. U Aperturi se upravo ovaj tim domogao šampionskog zvanja, a isto želi da ponovi i u Klausuri. Santos nema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampionske aspiracije, daleko je kvalitetom od borbe za tron iako na startu Klausure ne kaska mnogo za Alahuelensem, čak bi pobedom mogao da ga pretekne.

SAPRISA – SPORTING SAN HOZE, 03.00

(Fudbal, Kostarika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Saprisa je uz Greciju najtvrđi tim Klausure. Ne zna da pobedi, ali ni da izgubi. Okršaj sa Sportingom dočekuje sa tri remija. Sa druge strane, Sporting ima učinak od po jedne pobede, poraza i remija. Šarenolika izdanja pružio je na startu Klausure. Prethodna dva meča između Saprise i Sportinga okončana su identičnim rezultatom – 2:1 i u oba puta slavila je Saprisa.

PENJAROL – DEFENSOR, 01.00

(Fudbal, Urugvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Penjarol, urugvajski velikan, je baš kao i Defensor osvojio bod na premijeri. Žuto-crni su remizirali sa Serom, dok je Defensor podelio bodove sa Vonderersima. Bitka za Montevideo, ali ne najpoznatija. To zvanje pripada duelu Penjarola i Nasionala. Iako ne najvažniji naboj neće izostati, a Defensor je dobio prethodna dva međusobna meča.

MANAGVA – OKOTAL, 00.00

(Fudbal, Nikaragva 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Managva je položila ispit na startu Klausure. Savladala je Junior na premijeri, ali nije uspela da sačuva mrežu. Okotal je poražen minimalnim rezultatom od Estelija koji je golom iz penala u samoj završnici došao do sva tri boda. Poslednji duel ova dva tima završen je nerešenim ishodom, a u 2. kolu Aperture Okotal je ponizio Managvu – 5:0.

DIRIANGEN – REAL MADRIZ, 02.00

(Fudbal, Nikaragva 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Diriangen je jedini tim koji je sačuvao mrežu na otvaranju Klausure. U Aperturi je ostao praznih šaka, Esteli ga je nadigrao u finalu i okitio se titulom. Diriangen će ponovo biti u najužem krugu favorita za naslov prvaka, a protiv Real Madriza, koji je odigrao nerešeno u prvom kolu, neporažen je na prethodnih devet susreta.

MAJAMI – DENVER, 01.30

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nikola Jokić i Denver uhvatili su zalet. Neporažen je Denver četiri meča u nizu, a rivale je počeo da lomi i kroz produžetke. Vratili su Nagetsi milo za drago Dalasu u prethodnom kolu, a protiv Majamija imaju priliku da se učvrste u vrhu Zapadne Konferencije. Majami je u padu forme, poražen je treći put uzastopno, a poslednji udarac zadao mu je Bruklin.

JUTA – DALAS, 03.00

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Juta Džez je u seriji. Melje protivnike redom. Devet rivala stajalo je na crtu Džezerima u prethodnih devet rundi i svi su bačeni na kolena. Izjednačiće se Juta u slučaju trijumfa sa Lejkersima u zapadnoj Konferenciji, ali je ne očekuje nimalo lak zadatak protiv Dalasa, koji je tim za velike domete, ali to baš i ne pokazuje na startu sezone.

GOLDEN STEJT – MINESOTA, 04.00

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Golden Stejt igra promenljivo, moglo bi se reći od sjaja do očaja. Duel sa Minesotom dočekuju sa skorom 9-8, a noćas ne bi trebalo da imaju većih problema da ga uvećaju. Minesota je do sada uglavnom pokazivala skromna izdanja, ostvarila je samo četiri pobede i zakucana je za dno Zapadne Konferencije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.