Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 23:00

TREĆA SMENA: San Hoze se sveti oslabljenom Portlandu, derbi kola u Peruu, gradski derbi u Ekvadoru

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SIJENSIJANO – UNIVERZIDAD DE SAN MARTIN, 01.00

(Fudbal, Peru 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi 8. kola u Aperturi peruanskog šampionata. Lider grupe A, Sijensijano, dočekuje trećeplasirani Univerzidad. Razlika između ta dva tima je jedan poen. San Martin je pobedio na poslednja tri meča, sve bez primljenog gola. Zato, neće biti lako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sijensijanu da nastavi seriju u direktnim duelima sa Univerzitadom. Naime, pobedio ga je an poslednja tri meča, poslednji put u novembru prošle godine, kada je rezultat bio 2:1.

FILADELFIJA – NJUJORK RED BUL, 01.30

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Probudili su se Bikovi. Posle dva poraza na otvaranju sezone, ostvario je Njujork dva trijumfa. Do trećeg neće moći tako lako, Filadelfija je pobedila Red Bulov tim na poslednja tri susreta. U septembru prošle godine sa 3:0. Na mečevima Filadelfije viđeno je samo jednom više od dva gola na poslednjih pet mečeva, računajući i KONKAKAF Ligu šampiona. U tom takmičenju Union je stigao do polufinala, gde se sastaje sa Klub Amerikom.

EMELEK – KVAJAKIL SITI, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Emelek nastavlja pohod ka na titulu. Lider šampionata Ekvadora ima relativno lak zadatak, dočekuje jednu od najslabijih ekipa Kvajakil Siti. Filijala Mančester Sitija ima samo dve pobede posle prvih 11 kola i autsajder je protiv gradskog rivala. Električari su u sredu prekinuli niz od devet mečeva bez poraza, pošto su ga doživeli u Kopa Libertadoresu na gostovanju Bragantinu. Sada je cilj da se vrate na pobednički kolosek, protiv ekipe od koje su izgubili na poslednja dva susreta.

12. OKTOBAR – GVAIRENA, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Počelo je 16. kolo u paragvajskoj Aperturi. Gvairena je u poslednjih nekoliko kola pokvarila stanje na tabeli, pošto je pobedila na samo jednoj od poslednjih pet utakmica. S druge strane, 12. oktobar je poremetilo to što je ta ekipa igrala i Kopa Libertadores. Zato je sada tek 7. na tabeli. U martu ove godine Gvairena i 12. oktobar su odigrali 0:0. Pre toga, na tri uzastopna susreta viđena je igra 3+, a na prethodnih šest najmanje po dva gola.

KOLORADO – HJUSTON, 03.00

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oslabljeni Kolorado traži na svom terenu treću uzastopnu prvenstvenu pobedu. U goste dolazi Hjuston Dinamo, ekipa koja ne zna za poraz na poslednja tri meča. Domaćin će igrati bez dvojice važnih igrača, povređenih Stivena Beitašura i Brajana Alehandra Galvana. Hjustonov mladi defanzivac Itan Berlou doživeo je potres mozga, pa ni on neće biti u konkurenciji za meč. Na tri od poslednjih pet mečeva ova dva tima viđen je nerešen rezultat.

SAN HOZE – PORTLAND, 04.00

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zemljotresi se i dalje osećaju. San Hoze Ertkvejksi traže noćas četvrtu pobedu u sezoni. U goste im dolazi žestoko oslabljeni Portland, koji ima dobro opravdanje zašto je u prva četiri kola samo jednom trijumfovao. Povređena su čak šestorica prvotimaca gostujućeg tima, neće igrati noćas Blanko, Klark, Ivačić, Džum, Nezgoda i Paredes. Poslednja dva duela ovih timova pripala su Portlandu, rezultatima 3:0 i 6:1. Sada je dobra šansa San Hozeu da im se osvete.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.