Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2021, 00:07

TREĆA SMENA: Riverova generalka, šampionski obračun u Čileu i brazilske bitke velike važnosti

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

FORTALEZA - VASKO, 23.15

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi začelja vredan "šest bodova". Duel Fortaleze i Vaska je direktan okršaj dva tima koji vode veliku bitku oko opstanka u najjačem rangu Brazila. Domaćin je iznad crte sa bodom prednosti u odnosu na goste, i u boljem je raspoloženju. Slavio je u protekloj rundi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prekinuvši tako niz od dva poraza, dok je Vasko osvojio dva boda iz tri prethodna susreta. Oba tima očekuje paklen raspored do kraja, sudari sa ekipama iz gornjeg doma, pa im je večerašnji susret od krucijalnog značaja.

12. OKTOBAR - OLIMPIJA, 00.45

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampion Klausure startovao je porazom sezonu, a najbolji tim u ligaškom delu istog takmičenja remijem sa "mršavim" River Plejtom. Olimpija noćas gostuje 12. Oktobru, sa ciljem da se vrati na pobednički teren posle sezone u kojoj je ovenčan krunom. Olimpija je slavila na tri protekla dvoboja sa 12. Oktobrom ukupnom gol-razlikom 9:1, dok je domaćin uspeo da na kolena baci slavni paragvajski kolektiv dva puta na proteklih 16 duela.

SAO PAULO - SEARA, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Činilo se u smiraj minule godine da će Sao Paulo lako da stigne do titule, ali očajan niz tima sa Morumbija - šest mečeva bez pobede u Seriji A - uticali su da padne na tek četvrto mesto. I dalje tinja nada da prvoplasirani Internasional nije nedostižan, ali ona je sve slabija. Protiv Seare Trikolori noćas jure prvi trijumf u 2021. Poslednji put su slavili pre mesec i po, kada su na Marakani pobedili Fluminense sa 2:1. Posle toga očajne partije koje su rezultirale nezadovoljstvom navijača, posetom trening kampu kluba, i promenom na kormilu. Na kormilu će do kraja šampionata biti Markos Vizoli, a od naredne sezone argentinska legenda Ernan Krespo.

RIVER PLEJT - DEFENSORES DE PRONUNSIJAMJENTO, 01.10

(Fudbal, Kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

River Plejt ima noćas generalnu probu pred start šampionata Argentine, a rival je trećeligaš Defensores de Pronunsijamjento u sklopu 1. runde Kupa. Elitna liga Gaučosa se u petak konačno vraća posle skoro godinu dana pauze. Loših godinu dana je iza Rivera. Nisu Miioneri uspeli da dođu ni do finala Liga kupa Argentine, ali što je gore za klub iz Buenos Ajresa, nije uspeo da stigne treći put uzastopno do borbe za pehar u Kopa Libertadores. Eliminisan je u polufinalu od kasnijeg šampiona Južne Amerike, Palmeirasa.

FLUMINENSE - ATLETIKO MINEIRO, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Promenljiva izdanja u poslednjih nekoliko nedelja izbacila su Atletiko Mineiro iz šampionske trke, dok je istovremeno Fluminense dodao gas i nadomak je ulaska među četiri najbolja, što garantuje mesto u grupnoj fazi Kopa Libertadores. Flu je sakupio 13 od maksimalnih 15 bodova u prethodnih pet kola, i pun samopouzdanja dočekuje Mineiro, koji lagano klizi sa vrha. Prvi dvoboj u sezoni završen je podelom bodova 1:1, a interesantno je da je gol na obe strane u duelima ovih timova viđen na 10 od 11 proteklih odmeravanja snaga.

KORINTIJANS - ATLETIKO PARANAENSE, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Usled činjenice da je titulu šampiona Južne Amerike osvojio Palmeiras, i osmoplasirani tim u Seriji A dobio je šansu da nastupa u Kopa Libertadores naredne sezone. To mesto trenutno zauzima Korintijans, koji igra haotično čitave sezone, ali se probudio u finišu šampionata. Noćas ima posla sa Atletiko Paranaenseom, koji je sakupio samo dva boda manje i takođe maštao o plasmanu u kontinentalnu elitu. Oba tima imaju kadrovske probleme, a u prvom delu sezone Korintijans je slavio u Koritibi sa 1:0 pogotkom Everalda u šestom minutu sudijske nadoknade. Na samo jednom od poslednjih šest mečeva mreže su se tresle tri ili više puta.

UNIVERSIDAD KATOLIKA - UNION LA KALERA, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pravo je čudo kako su Universidad Katolika i Union La Kalera i dalje u šampionskoj trci. Pritom, neko od njih će je i osvojiti. Dva kola ostalo je do kraja i ovo je ključni duel sezone, jer Katolika ima pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu La Kaleru. Krstaši su na proteklih 15 susreta ostvarili tek četiri pobede, čak sedam puta susret koji su odigrali završen je bez pobednika, a četiri puta doživeli su i poraz. Njihov najbliži progonitelj, Union La Kalera, nije uspeo da iskoristi zaista brojne mogućnosti koje su im Kruzadosi pružali. Na prethodnih 15 duela Sementerosi su slavili pet puta, dva puta su remizirali, i doživeli čak osam poraza. Domaćinu je i remi dovoljan da osvoji pehar prvaka.

MONTEVIDEO SITI - NASIONAL, 01.45

(Fudbal, Urugvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Okršaj neporaženih. Montevideo Siti i Nasional jedni su od retkih u šampionatu Urugvaja koji posle pet rundi nisu nijednom izgubili. Uspešniji je Siti, koji je sakupio 11 bodova uz gol-razliku 10:1, dok je slavni tim iz glavnog grada osvojio dva manje, sa gol-količnikom 6:2. U dosadašnjim međusobnim susretima, a bilo ih je samo četiri, Nasional je svaki rešio u svoju korist. Noćas ga čeka delikatan zadatak, jer član Siti grupe raste iz kampanje u kampanju i sve je tvrđi orah ligaškim rivalima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.