Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2021, 23:01

TREĆA SMENA: River na Marakani, kolumbijski obračun u Barankilji, brazilski titani u utešnoj Sudamerikani, derbi Istoka u Milvokiju

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

FLUMINENSE (Bra) – RIVER PLEJT (Arg), 00.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Milioneri su prošle sezone stigli do polufinale najjačeg takmičenja u Južnoj Americi. Zaustavljeni su od Palmeirasa, kasnije šampiona Libertadoresa. River Plejt je i ove sezone u najjužem krugu favorita za najvažniji trofej na kontinentu. Debi će imati na kultnoj Marakani. Fluminense izaziva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << moćni tim iz Buenos Ajresa koji igra sve bolje u Liga kupa Argentine. Bez poraza je već sedam mečeva. Flu je takođe u dobrom ritmu, vezao je tri trijumfa u šampionatu Karioka.

BRAGANTINO (Bra) – DEPORTIVO TOLIMA (Kol), 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bragantino raste iz godinu u godinu pod pokroviteljstvom čuvenog brenda Red Bula koji je vlasnik Salcburga, Lajpciga, Njujorka… Bikovi će igrati na međunarodnoj sceni prvi put posle 25 godina. Prošle sezone je Bragantino bio na devetom mestu u Seriji A. Prvi rival u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane biće Tolima koja se kvalifikovala za plej-of kolumbijskog šampionata koji počinje ovog vikenda. Domaćin najveće nade polaže u Klaudinja, prvog strelca prošle sezone u Seriji A. On je postigao 18 golova, kao i Lusijano iz Sao Paula. Iako je bilo govora da će Klaudinjo put Evrope u bratske Salcburg ili Lajpcig, ovaj kreativni vezista ostaje još u Brazilu.

GREMIO (Bra) – EKIDAD (Kol), 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gremio je razočarao eliminacijom od ekvadorskog Independijente del Valjea u kvalifikacijama za Kopa Libertadores. To je koštalo trenera Renata Gauča Portalupija posla. Tim iz Porto Alegrao još nije imenovao njegovu zamenu. Privremeni trener postao je Tijago Gomes. On će s klupe da vodi trostrukog šampiona Južne Amerike na Gremio Areni noćas protiv kolumbijskog Ekidada iz Bogote. U špicu se najvše očekuje od veterana Dijega Souze.

BOLIVAR (Bol) – ARSENAL SARANDI (Arg), 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Argentinski Arsenal Sarandi ide na noge Bolivaru na uvek neugodnog stadionu Ernando Siles na nadmorskoj visini od 3.598 metara u La Pazu. Za sve je pravi pakao da se igra u Boliviji na vrhovima Anda gde je vazduh razređen, teško se diše. Bolivar nije uspeo da se kvalifikuje u Kopa Libertadores. Eliminisan je od kolumbijskog Juniora iako je pobedio u La Pazu u prvom meču.

ATLETIKO NASIONAL (Kol) – UNIVERSIDAD KATOLIKA (Čil)

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Atletiko Nasional ne igra na svom stadionu u Medeljinu nego u Pereiri. Zeleni su ligaški deo sezone u Kolumbiji završili na prvom mestu i očekuje ih za vikend četvrtfinale plej-ofa. Dvostruki šampion Južne Amerike dočekuje najbolji tim Čilea, Universidad Katolika, tim koji je ove godine preuzeo urugvajski stručnjak Gustavo Pojet.

RIVER PLEJT (Par) – KORINTIJANS (Bra), 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tim iz Sao Paula počinje ove drugorangirano takmičenje na tlu Južne Ametike u Asunsionu protiv River Plejta. Naravno, nisu u pitanju Milioneri sa Monumentala, već ekipa iz Paragvaja. Domaćin je užasan ove sezone u Aperturi gde je poslednji. Korintijans još nije počeo prvenstvo Brazila (krajem maja), ali igra lokalni šampionat Sao Paula. River je izgubio četiri od pet poslednjih mečeva, a do grupne faze Sudamerikane je došao posle eliminacije Guairenje. Na kormilu paragvajskog tima sedi Selso Ajala. Trener Timaa Vagner Mansini probao je tokom Pauliste mnogo igrača, a sada će izvesti najjaču moguću postavu. I dalje dosta fudbalera nedostaju nekadašnjem šampionu Južne Amerike. Neće biti povređenih Gustava Mantuana, Danila Avelara, Rajana Oliveiru, Igora Formiga, Mateusa Vitala, Rodriga Varande i Giljerma Bira. Napad će predvoditi vremešni Žo.

JUNIOR (Kol) – SANTA FE (Kol), 04.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kolumbijski obračun na startu najjačeg takmičenja na tlu Južne Amerike. Oba tima će igrati u plej-ofu za titulu u nacionalnom prvenstvu Apertura. Prošlog meseca u Barankilji nije bilo pobednika u meču Juniora i Santa Fea iz Bogote. Poslednjih pet mečeva ova dva tima u Barankilji završena su tipom 0-2. Gosti iz prestonice nijednom nisu dobili u tim duelima. Ajkule su tri puta slavile, a na dva meča nije bilo pobednika.

MILVOKI BAKS – FILADELFIJA SEVENTISIKSERS, 01.00

(Košarka, NBA liga)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Milvoki i Filadelfije, uz Bruklin, bore se za prvo mesto na Istoku NBA lige. I Baksi i Seventiksersi su u padu, poraženi su dva meča u nizu. Očekuje se obračun u Viskonsinu Grka Janisa Adetokumba i Kamerunca Džoela Embida. Milvoki je dobio tri poslednja meča protiv ekipe iz Pensilvanije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.