Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2021, 23:55

TREĆA SMENA: Polufinale Kopa Libertadores, završnica grupne faze Kupa Dijega Maradone i brazilska Serija B

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

GODOJ KRUZ - ESTUDIJANTES LA PLATA, 23.20

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za domaćina večerašnji meč nema nikakav rezultatski značaj. Godoj Kruz je u prethodna tri kola osvojio samo bod, postigao dva i primio čak deset golova, pa bi u slučaju večerašnjeg trijumfa, pred poslednje kolo prišao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vodećim Njuels Old Bojsima i Velezu na velikih pet bodova zaostatka. Estudijantes pak ima za šta da se bori. Ukoliko savlada najslabiji tim u grupi prići će liderima na dva boda i sa kakvom-takvom nadom ući u poslednje kolo. Poslednja tri međusobna duela pripala su Godoju.

HURAKAN - ARGENTINOS JUNIORS, 23.20

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velika će se borba voditi u Grupi A u poslednjem kolu, posebno ukoliko večeras Argentinos Juniorsi stignu do pobede. Eventualnim trijumfom gosti bi prišli na bod zaostatka za velikanima, Bokom i Riverom, dok bi Hurakan pobedom prišao na dva boda manje od vodećih timova. Juniorsi igraju dosta črvst fudbal, u uvodna tri kola postigli su samo dva i primili tri gola, dok je Hurakan duplo efikasniji, ali je i primio osam pogodaka. Tri od poslednjih pet međusobnih duela završeni su bez pogodaka, dok su preostala dva pripala Hurakanu.

ATLETIKO TUKUMAN - KOLON SANTA FE, 01.30

(Fudbal, Argentina, Kup Dijega Maradone)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

GUARANI – PONTE PRETA, 23.15

(Fudbal, Brazil, Serija B)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Duel dva tima koji se bore za promociju u Seriju A, ali su u poslednje vreme u sve slabijoj formi. Konkretno Guarani je upisao tek dve pobede u poslednjih pet mečeva (uz jedan remi), baš kao i Ponte Preta, koja na prethodnih devet utakmica nije sačuvala mrežu. Što se međusobnih mečeva tiče, tri od poslednjih pet pripali su Ponte Preti, jedan Guaraniju, dok je preostali završen nerešenim rezultatom.

KUJABA – ŽUVENTUDE, 01.30

(Fudbal, Brazil, Serija B)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Baš kao u gorepomenutom duelu, i ovde će se voditi borba dva tima iz samog vrha. Kujaba je čak u identičnoj formi kao i Guarani, sa dve pobede i jednim remijem u prethodnih pet mečeva, dok u istom periodu ima pobedu više. Dve ekipe do sada su se sastajale samo jednom, i to u ovoj sezoni, kada je meč završen 1:1.

RIVER PLEJT - PALMEIRAS, 01.30

(Fudbal, Južna Amerika, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Polufinale Kopa Libertadoresa - mečevi u kojima prostora za greške gotovo da nema. River Plejt odavno sebi i nije dozvolio veći kiks. Još od poraza u prvom kolu grupne faze Kupa Dijega Maradone ekipa Marsela Galjarda nije izgubila. Ima tome 13 mečeva u svim takmičenjima. Od tada samo tri remija, poslednji u argentinskom klasiku sa Bokom. Palmeiras je s druge strane takođe u odličnoj formi. Na poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima ima samo jedan poraz, od Internasionala. Biće ovo prvi međusobni meč dva tima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.