Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 23:27

TREĆA SMENA: Palmeiras i Flamengo pred novim preprekama, Bruklin dočekuje Janisa

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

PALMEIRAS - KORINTIJANS, 23.00

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Palmeiras je u prethodnom kolu prosuo dva boda protiv Gremija (1:1) te večeras nema prava na grešku ukoliko želi da ostane u trci za šampionsku krunu sa Sao Paulom. Protivnik osvajaču 14 državnih kruna je jedan od najvećih rivala Korintijans koji je znatno popravio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << formu u prethodnom periodu te gostovanje dočekuje sa pet pobeda u prethodnih šest susreta i uz impresivan učinak u defanzivi oslikan kroz jedan primljen gol na prethodnih sedam utakmica.

AUDAKS ITALIJANA - UNION LA KALERA, 23.15

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drugoplasirani tim čileanskog šampionata pokušaće da pobedom na gostovanju Audaks Italijani nastavi poteru za Universidad Katolikom i lideru prvenstva priđe na ri boda. Gosti su pobedom nad La Serenom (3:0) ponovo učinili snove o tituli dostižnim, pa će na svom terenu pokušati da naplate remi lidera. Pobeda gostiju bi dodatno zaoštrila trku s obziom na to da u završnici prvenstva Union očekuje direktan susret sa Katolikom.

GOIAS - FLAMENGO, 23.55

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rivali poslednji duel 30. kola brazilske Serije A dočekuju uz prilične oscilacije u formi i sa imperativom osvajanja bodova. Dok se Goias grčevito bori za opstanak i u odnosu na rivale van opasne zone zaostaje šest bodova, Flamengo se nalazi na raskrsnici i naredni susreti će odlučiti da li će zadržati mesto koje vodi u kvalifikacije za Kopa Libertsdores, plasirati se direktno u elitno takmičenje ili će morati da se uteše učešćem u Kopa Sudamerikani.

LEON - PAČUKA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pačuka je remijem protiv Huareza (1:1) otvorila novu sezonu, te će prvu pobedu u šampionatu pokušati da ostvari na gostovanju Klub Leonu koji je na ovosezonskoj premijeri poražen od Tigresa (0:2). Leon duel na svom terenu takođe dočekuje sa pobedničkim ambicijama i željom da ostvari petu uzastopnu pobedu nad aktuelnim rivalom.

HUSTO HOSE DE URKIZA - SAN TELMO, 01.10

(Fudbal, Argentina 3)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na stadionu Hulio Umberto Grondona u Aveljanedi, koplja će ukrstiti klub Husto Hose de Urkiza i San Telmo, u okviru polufinala plej-ofa zas plasman u drugi rang argentinskog fudbala. Za razliku od domaćina koji se direktno plasirao među četiri najbolje ekipe, San Telmo je na putu do polufinala morao da eliminiše Vilja San Karlos (4:2) čime je zakazao susret sa rivalom koji mu je dužnik još iz 2019. godine u kojoj je iz dva meča odneo samo jedan bod.

BRUKLIN - MILVOKI, 01.30

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dolaskom Džejmsa Hardena već veoma snažni Netsi postali su možda i glavni kandidat za šampionski prsten što su demonstrirali protiv Orlanda (122:115). Novi test izabranike Stiva Neša očekuje protiv Milvokija i trenutno jednog od najboljih NBA igrača Janisa Adetokunba. Gosti duel u Njujorku dočekuju u seriji od četiri pobede i sa skorom 9-4, dok su netsi na dosadašnjih 12 utakmica osam puta slavili.

LA LEJKERS - GOLDEN STEJT 04.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Branilac krune je u novu sezonu ušao na veoma impresivan način i u 14 susreta ostvario 11 pobeda. Predvođeni Lebron Džejmsom i Entonijem Dejvisom Lejkersi su u 2021. godini ostvarili osam pobeda na devet susreta i izgledaju veoma dominantno. Sjajan niz Jezerdžija pokušaće da prekine Golden Stejt koji još traži formu i koji je posle vrlo dobrih igara na početku godine upisao dva vezana poraza, od Denvera i Indijane.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.