Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021, 00:01

TREĆA SMENA: Mozaik južnoameričkih fudbalskih liga, u fokusu Boka i Velez

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

HIMNASIJA – DEFENSA I HUSTISIJA, 23.20

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ova dva rivala ne inspirišu jedan drugog na golove, naročito u poslednje dve godine i u tom periodu se uglavnom kreći između jednog i dva pogotka po utakmici. Himnasija je od starta Liga kupa odolela Boki na Bombonjeri, savladala Taljeres >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i izgubila od Independijentea, dok gosti imaju poraz od Lanusa i pobede protiv Urakana i Patronata.

VELEZ SARSFILD – BOKA JUNIORS, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ako izuzmemo poraze od Lanusa u Sudamerikani, gledajući samo domaće okvire, Velez je impresivan, sedam pobeda na isto toliko utakmica. Boka je u Liga kupu znatno manje ubedljiva, pa je posle tri runde već ispustila četiri boda, odnosno upisala dva remija. Dodatni problem predstavljaju povrede Karlosa Teveza, Markosa Roha i Ramona Abile.

GVAJAKIL SITI – BARSELONA, 00.00

(Fudbal, Ekvador 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Napad Barselone savršeno funkcioniše na startu takmičenja u ekvadorskoj eliti i upravo je napada najzaslužniji što sastav iz Gvajakila u duel sa gradskim rivalom ulazi posle dve pobede. Gosti postižu prosečno tri gola po utakmici, Siti prima dva pomeču i za sada je na polovičnom učinku sa pobedom i porazom. Četiri od poslednjih pet međusobnih duela pripali su Barseloni.

OLIMPIJA – REAL ESPANJA, 00.00

(Fudbal, Honduras 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Olimpija je jedini tim u najvišem rangu fudbala u Hondurasu koji ne zna za poraz. Od pet utakmica ove sezone nije bilo nijedne na kojoj je protivničku mrežu tresla manje od dva put. Iskalila je bes petardom protim UPNFM-a i na kontu ima ukupno 13 golova. Real Espanja igra na mali broj golova kako prmljenih tako i postignutih, a sa poslednja dva druženja sa Olimpijom pamti poraze.

ČIKO – TOLIMA, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Izuzetno teške trenutke proživljava Čiko koji je na poslednjih 16 utakmica, računajući naravno i mečeve prošlog šampionata, zabeležio samo po jedan remi i trijumf. Važi za apsolutnog autsajder protiv Tolime, ekipe koja je posle četiri vezana trijumfa poklekla na gostovanju Santa Feu 3:2. Iako Tolima prednjači u međusobnom skoru u poslednjoj deceniji, prethodni put kada je Čiko bio domaćin, on je i slavio.

PUMAS – KRUZ AZUL, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dva poraza na samom startu sezone Kruz Azul je poništio sa sedam vezanih trijumfa. Impresivno poslednjih nedelja deluje La Makina iz Meksio Sitija, koja je na pomenutih sedam utakmica u četiri navrata sačuvala mrežu. Pumas je minimalcem protiv Santos Lagune prekinuo seriju od četiri poraza, ali i dalje važi za autsajdera. Ipak, treba se setiti polufinalnog dvomeča plej-of iz prošle sezone kada je Kruz Azul slavio 4:0 kod kuće, a Pumas to nadoknadio, otišao u finale, da bi ga tamo zaustavio Leon.

NASIONAL – DEFENSOR SPORTING, 01.45

(Fudbal, Urugvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drugi najtrofejniji urugvajski klub će na Gran Sentral Parku u derbiju runde dočekati Defensor koji se ove sezone poprilično muči. Gosti su vezali pet utakmica bez pobede (četiri remija i poraz), dok je Nasional sa po pet pobeda i remija jedan od dva neporažena tima posle deset rundi. Prava enigma za Sportng biće kako otključati najbolju odbranu lige koja je primila samo šest golova.

GVARANI – SPORTIVO LUKENJO, 23.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sportivo Lukenjo je anemično otvorio sezonu, a seriju od tri poraza i tri utakmice bez postignutog gola prekinuo je u prošloj rundi minimalcem protiv 12. oktobra. Gvarani je eliminisao Rojal Pari u dvomeču prvog kola kvalifikacija za Libertadores i dok se sprema za duele sa Atletiko Nasionalom rešen je da ne zanemari domaću scenu - pobeda bi ga odvela na prvu poziciju na tabeli.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.