Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 00:10

TREĆA SMENA: Lak posao za Gremio, Sa Pinto čeka Krespa, igra se u Meksiku, Paragvaju, Čileu, SAD-u...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

GOJAS – SAO PAULO , 23.00

(Fudbal, Brazil 1)

Ukoliko pobedi poslednjeplasirani Gojas u gostima, Sao Paulo će biti novi lider šampionata Brazila. Dani Alves i drugovi igraju sve bolje kako sezona odmiče. Nisu poraženi tri meseca kada su u pitanju domaća takmičenje. Domaćin je malo živnuo posle promene trenera, pobeđen je i veliki Palmeiras u Gojaniji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipa sa Morumbija ovu šansu ne bi smela da propusti i skine Atletiko Mineiro s trona u Seriji A.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

UNION KALERA – JUNIOR, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Junior je u prvom meču osmine finala Kopa Sudamarikana pobedio Union Kaleru sa 2:1, a prethodnog vikenda kolumbijski tim se plasirao u polufinale plej-ofa domaćeg šampionata, pa sa mnogo optimizma gosti putuje u Čile. Junior najveće nade polaže u napadača Migela Borhu, koji je bio raspucan u poslednje vreme. Sa dva gola nekadašnji fudbaler Palmeirasa je eliminisao Tolimu u četvrtfinalu doigravanja kolumbijskog prvenstva. Junior nije poražen na 11 prethodnih utakmica.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SERO PORTENJO – OLIMPIJA ASUNSION, 23.30

(Fudbal, Paragvaj, Klausura)

Veliki derbi paragvajskog prvenstva igra se noćas na stadionu General Pablo Rohas u Asunsionu. Radi se o dva vodeća kluba u Klausuri. Domaćin ima bod više od najvećeg tima u Paragvaju. Za goste brijira ove godine Roke Santa Kruz, strelac sedam golova na sedam utakmica. On je zašao u 40. godinu života, ali i dalje trese mreže u matičnom klubu. Krajem avgusta, Sero Portenjo je pobedio gradskog rivala sa 2:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

UNION ESPANJOLA – UNION DE KONSEPSION, 00.00

(Fudbal, Čile 1)

Domaćin se bori sa Univerzidad Katolika i Union Kalerom za titulu. Espanjola kaska šest bodova za liderom. Gosti jure mesto u Kopa Sudamerikane naredne sezone. Trenutno su na osmom mestu. Union Espanjola želi da prekine niz od dva poraza i to bez postignutog pogotka. U poslednje tri utakmice, ekipa iz Santijago de Čilea je dva puta pobedila Union de Konsepsion, dok je jedan meč završen bez pobednika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

OPERARIO – AVAI, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Oba tima i dalje gaje nadu da mogu da se plasiraju u elitnu brazilsku elitu – Seriju A. Operario je posle dva poraza vezao četiri boda u prethodna dva kola. Žuventud, koji je trenutno na mestu koje vodi u najjaču ligu, na samo je osam bodova. Avai je vezao dva poraza, ali je i dalje na osmom mestu i blizu vrha. U prvom delu sezone u Seriji B Avai je pobedio Operario sa 2:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

GREMIO – GVARANI, 01.30

(Fudbal, Kup Libertadores)

Tim iz Porto Alegrea je jednom nogom u četvrtfinalu Lige šampiona Južne Amerike. U Paragvaju je bilo 2:0 za Gremio, pa bi revanš trebalo da bude formalnost za slavni klub. Domaćin nije poražen na 14 uzastonih utakmica. Najveća opasnost po gol Gremija preti od iskusnog napadača Raula Bobadilje. On je prethodnog vikenda postigao gol za Gvarani u domaćem prvenstvu. Tim iz Porto Alegrea je dobio Gojas u Seriji A sa 2:1 pogocima Žeana i Majkona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

VASKO DA GAMA – DEFENSA I HUSTISIJA, 01.30

(Fudbal, Kup Sudamerikana)

U prvom meču u Argentini nije bilo pobednika – 1:1. Defensa, koju s klupe predvodi argentinska legenda Ernan Krespo, bila je bolja, stvorila mnogo više šansi, ali samo jedan gol u mreži Moreplovaca. Vasko loše stoji u Seriji A gde se bori za opstanak. Imaće težak posao Rikardo Sa Pinto, nekadašnji trener Crvene zvezde. Portugalac se vraća na klupu posle 10 dana izolacije zbog korona virusa. Klub iz Rija je proteklog vikenda razbijen na svom terenu od Seare (1:4).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SPORTING KANZAS SITI – MINESOTA, 02.30

(Fudbal, MLS)

U Kanzas Sitiju stiže Minesota u četvrtfinalu plej-ofa MLS lige. Domaćin je u prethodnoj rundi izbacio San Hoze posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Tim iz Mineapolisa je bio ubedljiv, pobedio je Kolorado sa 3:0. Ove godine ova dva tima su odigrala tri utakmice, a bolji je bio Sporting Kanzas sa dve pobede, dok je Minesota jednom slavila. Na tri od četiri poslednje utakmice ova dva tima bilo je 2-3 gola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KRUZ AZUL – PUMAS UNAM, 04.00

(Fudbal, Meksiko, Aperutra – plej-of)

Kruz Azul je u četvrtfinalu plej-ofa meksičke Aperture izbacio favorizovani Tigres, a u prvom meču polufinala u Meksiko Sitiju na stadionu Asteka stiže gradski rival Pumas Unam. Gosti su za jedan gol bili bolji od Pačuke u prethodnoj rundi. Igraju se dve utakmice. U ligaškom delu sezone bolje plasiran bio je Pumas koji je bio drugi sa osam bodova manje od Leona. Na sedam vezanih utakmica ova dva kluba pali su pogoci na obe strane (GG).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.